ΠΡΟΝΌΗΣΕ ® Το χρονικό της δημοσίευσης του Τεύχους 1

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ
23/6/2010: Τελευταία νέα από τον οδηγό "ΠΡΟΝΟΗΣΕ"! Σήμερα πήραμε ISSN από την Εθνική Βιβλιοθήκη! Την Παρασκευή καταθέτουμε αντίγραφο στη Βιβλιοθήκη, και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ο οδηγός ΠΡΟΝΟΗΣΕ - Τεύχος 1 - δημοσιεύεται εντός ...Ιουνίου!
20/5/2010: Τελευταία νέα από τον οδηγό "ΠΡΟΝΟΗΣΕ"!
Έχουν καταγραφεί 94 114 φορείς, ώστε βάσει του αρχικού προγραμματισμού τον Ιανουαριο 2009, προχωρούμε άμεσα στην έκδοση των 100+ φορέων για άτομα με αναπηρία από Ελλάδα και Κύπρο. Είμαστε στην Ολοκληρώθηκε η τελική φάση της αρχειοθέτησης - καταλογοποίησης των φορέων και προχωρούμε άμεσα στην έκδοση ISSN από την Εθνικη Βιβκιοθηκη της Ελλαδος. Ο οδηγός θα επανεκδίδεται με προσθήκη νέων φορέων, πιο ενημερωμένος. Λογότυπο ΠΡΟΝΟΗΣΕ.Το παρόν με τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ": Απογραφή υπηρεσιών για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, επίσης αναφε­ρόμενο ως Οδηγός, αποτελεί ιδιοκτησία τής "NOESI.gr - Η ΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ" εφεξής αναφερόμε­νη ως Εκδότης. Σε συμφωνία με τον κανονισμό λειτουργίας (Καταστατικό) του Εκδότη (βλ. σελ. www.noesi.gr/stateofplay), σκοπεύει στην "...ενη­μέρωση του κοινού για τις τρέχουσες δράσεις και υπηρεσίες φορέων προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες" (άρ­θρο 3 § 3). Η έκδοση φέρει το ειδι­κό λογότυπο του NOESI.gr (βλ. άνω μέρος σελίδων) η παραποίηση ή η αφαίρεση του οποίου είναι παράνομη. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή/και η πώληση ως ιδιοκτη­σία άλλου. Τα φυλλάδια αρχειοθετούνται σε έντυπη και ηλεκτρονική βιβλιοθήκη από το NOESI.gr. Τελικός στόχος είναι να καταρτιστεί οδηγός που θα παρουσιάζει συνοπτικά τους φορείς ή τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους.

Σχόλια

Agkou

Εικόνα Ιωάννα
Πολυ καλη κινηση 'Αγγελε... Αν σε περιπτωση καποιος εχει κάτι για να σου στειλει με fax δεν υπαρχει δυνατοτητα να λαβεις κατι;
like0

Fax

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Βεβαίως :) Fax: 2108031196 (με την ένδειξη: 'Αγγ. Κουτουμάνος)
like0

Agkou

Εικόνα Ιωάννα
Eυχαριστω πολυ. Mε την πρωτη ευκαιρια θα το χρησιοποιησω για τον σκοπο που μας ζητησες 'Aγγελε. :)
like0

Διευκρινήσεις (!)

Εικόνα Angela Papastavrou
Αγγελε την λιστα που ειχα φτιαξει περισυ ψάχνουμε εδώ, απλά με περισσότερες πληροφορίες και αν υπάρχει εντυπο υλικό;;; http://www.noesi.gr/node/1854#comment-5004 Η θελεις να ψάξω / ψαξουμε να βρω / βρουμε και ενημερωτικά φυλλαδια απο τον καθε χωρο, αν εχουν φυσικά;;; Επίσης θελεις μονο κεντρα ημέρας ή οτιδήποτε αφορά την ειδική αγωγή, δημοσια ή και ιδιωτικά;;; Θέλεις και φυλλάδια απο συλλογους Αμεα που γραφουν τις δραστηριοτητές τους;;; Φυλλάδια απο θεραπευτικές παρεμβάσεις οπως για θεραπευτική ιππασία και θεραπευτική κολυμβηση;;; Διευκρίνησε ακριβώς για τι θελεις φυλλάδιο, να ψαξω τα προσωπικά μου αρχεια. Αγγελική
like0

Από όλους τους φορείς πρόνοιας, από όλη την Ελλάδα

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Χρειάζεται να έχουμε τα φυλλάδια, αφενός για να στηθεί ο οδηγός χωρίς λάθη - δηλαδή, οι πληροφορίες που θα καταγράφονται θα προέρχονται από το φυλλάδιο. Ο οδηγός θα είναι διαθέσιμος και ηλεκτρονικά και θα καλύπτει όλη την Ελλάδα, βεβαίως με την επιφύλλαξη όσων έχουμε ανακαλύψει (!). Φυσικά, καταγράφονται όλοι οι φορείς, για ΑμεΑ, κάθε είδους και κάθε δράσης. Με τη δανειστική βιβλιοθήκη του NOESI.gr, που σιγά - σιγά στήνεται, θα είναι διαθέσιμα για φωτοτύπηση ή δανεισμό και τα φυλλάδια.
like0

Συγχαρητήρια για τον οδηγό!!

Εικόνα ΕΥΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΓΕΛΕ, ΜΠΡΑΒΟ 1) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ 2) ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕΣ ΤΗ ΣΠΕΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ EMAIL Ή ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6978.222.622. ΦΙΛΙΚΑ, ΕΥΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.