Πρώτη συνάντηση στα ΚΕΠΑ για Αυτισμό-ΔΑΔ

Εικόνα valia
Καλησπέρα, Έχουμε κλείσει ραντεβού στο ΚΕΠΑ της περιοχής μου στις 9/7/12 για τον 4 1/2 ετών γιό μου. Μήπως ξέρετε να με πληροφορήσετε τι δικαιολογητικά χρειάζετε να κρατάω; Έχουμε την γνωμάτευση απο το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, απο τα ΚΕΕΔΥ, και απο την ιδιώτη αναπτυξιολόγο που τον είδε για πρώτη φορά στα 2 του χρόνια. Χρειάζονται και άλλες εξετάσεις ή γνωματεύσεις ?? Θα ήθελα να πάμε και να κάνουμε δουλειά γιατί δεν αντέχω άλλη αναμονή , φτάνουν 3 μήνες ! Ευχαριστώ... :)

Σχόλια

1η επίσκεψη στα ΚΕΠΑ (απαιτούμενα δικαιολογητικά)

Εικόνα Roula K
Βάλια καλησπέρα, Καταρχάς για την πρώτη επίσκεψη για την κατάθεση των δικαιολογητικών δεν χρειάζεται να έχεις τον γιό σου μαζί. Στην παρακάτω σελίδα περιγράφεται η διαδικασία,υπάρχει συννημένα η αίτηση που χρειάζεται να συμπληρώσεις καθώς και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται μαζί. http://www.ika.gr/gr/infopages/kepa/home.cfm Καλή επιτυχία!!
like0

Αγαπητή Roula K σε ευχαριστώ

Εικόνα valia
Αγαπητή Roula K σε ευχαριστώ πολύ !!!
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.