Ψάχνω Κέντρο Γενετικής

Εικόνα κατριν
Φιλοι μου καλησπέρα. Είναι πέντε ήμερες που έχω στα χέρια μου την επίσημη επιστολή από Αγγλία για τη κατάσταση της Εύας μου και τη σύσταση τους για νέο γενετικό έλεγχο DNA στο PAX6 mutation για την υποψια συνδρομου ανιριδιας - WAGR. Ξεκινησα απο το Χωρεμειο οπου μου ανακοινωσαν οτι ειναι πολυ εξειδικευμενος ελεγχος και δεν τον πραγματοποιουν μονο μοριακο καρυοτυπο μπορουν (απλο καρυοτυπο καναμε και ηταν ο.κ). Βρήκα και ενα ιδιωτικο κεντρο που και παλι δεν τον πραγματοποιουν, στελνουν το δειγμα Αμερικη με κοστος 3200$. Στο λονδινο με διαβεβαιωσαν οτι γινεται και στη χωρα μας με τον ιδιο χρονο αναμονης και το μισο κοστος. Αν καποιος εχει αποψη - εμπειρια - πληροφορια σχετικα με Γενετικα Κεντρα τον παρακαλω θερμα να γραψει ενα σχολιο. Ευχομαι σε ολους μας καλο χειμωνα/καλη σχολικη χρονια στα πιτσιρικια του noesi. Κατριν

Σχόλια

Κατριν θα ρωτήσω εάν γίνεται

Εικόνα Ιωάννα
Θα ρωτησω μηπως εδω στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο κανουν αυτη την εξεταση. Αν την κανουν θα μπορεσω να σε εξυπηρετησω οπωςδηποτε. Μακαρι να την κανουν και να σε βοηθησω. Το τηλεφωνο μου νομιζω το εχεις. Αν οχι σου στελνω e-mail τωρα κιολας για να το εχεις. Τηλεφωνησε μου και θα ξερω ισως και σημερα αν οχι αυριο αν αυτο γινεται εδω. Με εκτιμηση και συμπαρασταση σαν μανα προς μανα, ιωαννά
like0

Αν γίνεται στην Ελλάδα αυτός ο ελεγχος

Εικόνα ανώνυμο
Αν γίνεται στην Ελλάδα αυτός ο έλεγχος να απευθυνθείς στην κυρία Φρησύρα, κορυφαία γενετιστή και κυρίως Άνθρωπος! Θα σε βοηθήσει σίγουρα. Είναι στο Παίδων Αγία Σοφία. Για περισσότερα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου παίρνοντας το e-mail μου από το noesi.
like0

Δημοσιεύσατε ανώνυμα το μήνυμα σας

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Εάν δημοσιεύετε ανωνυμα το μήνυμα σας το NOESI.gr δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τα στοιχεια σας. Για να είναι γνωρίζουμε το συγγραφέα μιας δημοσίευσης είναι σημαντικό να μπαινετε (login) στο λογαριασμό μέλους προτού κάνετε τη δημοσίευση.
like0

στον ανωνυμο φιλο για τα κεντρα γενετικης

Εικόνα κατριν
δεν την γνωριζω την κα Φρησυρα ομως εχω ηδη απευθυνθει στο χωρεμειο και στο ινστιτουτο παιδιου που ειναι μεσα στο αγια σοφια. Αν θελεις στειλε μου ενα e-mail στο air.katrin@yahoo.gr Σ'ευχαριστω για το μηνυμα σου.
like0

Κεντρο Γενετικης

Εικόνα Emma
με το παρακατω λινκ μπορεις να ψαξεις για κεντρα στην Ευρωπη http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/GeneTests/lab?db=GeneTests
like1

emma

Εικόνα κατριν
Ευχαριστω .Βρηκα πολλες πληροφοριες στο link για το συνδρομο που υποπτευομαστε κ το τροπο αναλυσης του γονιδιου . Πολυ κατατοπιστικο (αν και μαυρισε η καρδια μου ομολογω) .
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.