Σε απόγνωση για τη θεραπεία βλαστοκυττάρων

Εικόνα Βίκυ

Θα σας! Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα θεραπεία βλαστοκυττάρων για τον αυτισμό; Είναι σε απόγνωση!

Σχόλια

Επαφή με γονείς που έχουν κάνει έγχυση βλαστοκυττάρων

Εικόνα Βάσω

Θα ήθελα να έρθω σε επαφή με γονείς που έχουν κάνει έγχυση βλαστοκυττάρων στα παιδιά τους.Θέλω να κάνω και εγώ στο παιδί μου είναι στο φάσμα του αυτισμού γίνεται 8 ετών τον Ιανουάριο το email μου είναι αν μπορεί κάποιος ας έρθει σε επαφή μαζί μου Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

like2

Επαφή με γονείς που έχουν κάνει έγχυση βλαστοκυττάρων

Εικόνα Grmautism Mygrson

Βασω θα ηθελα να σου απαντησω ελπιζω να μου σταλει το e mail σου. 

like3

Θεραπεία με βλαστοκύτταρα

Εικόνα Rania

Γεια σας,

μέσω ένα Παιδακι 26 μηνών όπου έχει αξιολογηθεί ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. Το έχουμε βοηθήσει όσο μπορούμε περισσότερο με καθημερινή 5 ωρη εκπαίδευση και πάει καλά. Ωστόσο σκέφτομαι να τον βοηθήσω ακόμη περισσότερο με την θεραπεία των βλαστοκυττάρων. Υπάρχει κάποιος γονιός όπου να έχει κάνει την συγκεκριμένη θεραπεία; Θα με ενδιέφερε να μάθω ποσό βοήθησε το παιδί. Θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την βοήθεια σας.

Σας ευχαριστώ 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.