Σήμερα ειναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
Σήμερα κάναμε το τεστ ....τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω απο θετικά εκεί που νομίζαμε ότι έχει ξεκινήσει να βλέπει απο το ένα ματακι ο γιατρός μας είπε ότι βλέπει και απο τα δυο απλά θα χρειστει γυαλακια γιατί έχει μυωπία και αστιγματισμο!!!!!! Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε απο το απόλυτο σκοτάδι η Ραφαελλα μας σε λίγες μέρες που θα βάλει τα γυαλακια της θα μπορεί να δει όλα αυτά που τις περιγράφαμε!!!!
Hooray! Hooray! Πάλι! Αγαπάμε τέτοια νέα!
Κλαίω απο χαρα και θέλω μέσα απο την καρδιά μου να ευχηθώ σε όλους τους γονείς που παλεύουν και ανεβενουν καθημερινά τον δικό τους γολγοθά,να μην το βάλουν κάτω ποτέ να συνεχίζουν κάθε μέρα να παλεύουν και να πιστεύουν περισσότερο, γιατί υπάρχει για όλους ελπίδα!!! Ό,τι καλύτερο για τα παιδάκια ολου του κόσμου και ειθε κάποτε να φτάσουμε σε ένα σημείο να ειναι όλα τα προβλήματα επιλυσιμα!!!! Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τον αγώνα μας,με περισσότερο κουράγιο θάρρος και ελπίδα, γιατί είμαστε γονείς κάποιων αγγέλων όχι κάποιων κοινών παιδίων και θα συνεχίζουμε να πιστεύουμε στα θαύματα!!!

Σχόλια

Μπράβο μπράβο μπράβο!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Όλα να πάνε κατ' ευχήν!
like1

Melli λατρεμενα νέα!!!!!!!

Εικόνα Ιωάννα
Λατρεμενα νέα!!!!!!! Χαίρομαι τόσο τόσο τόσο τόσο πολυυυυυ!!!!!!! Η κούκλα σου όχι μόνο θα ακούει και θα νιώθει την αγάπη σας ...αλλα θα την βλέπει κιολας στα πρόσωπα σας καλή μου!!!!! Συγκηνηθηκα είναι αλήθεια κ βρίσκομαι στη δουλειά μου τώρα μπροστά σε τόσο τόσο κόσμο που περνάει κ έρχεται...αλλά στα αυτιά μου κ στα ματιά μου ηχεί μόνο αυτο το χαρμόσυνο νέο !!! Να είστε πάντα καλα δυνατοί ....όταν κάτι το θέλεις πολυ...όλο το σύμπαν συνομωτει....όσο κ αν κοινοτυπο κ αν ακούγεται....όλο το σύμπαν συνωμοτησε...πες τον άντρα σου....είσαι πολυ δυνατή μαμά....είσαι ΜΆΝΑ!!!!. Σου στέλνω την πιο σφιχτή αγκαλια μου.... Αχ πόσο πολυ χάρηκα!!!! Μόνο τέτοια πάντα να ακούτε...μόνο τέτοια!!
like2

Kλαιω και γω απο συγκινηση

Εικόνα Ρήνα
κλαιω και γω απο συγκινηση, να την πας να δει τη θαλασσα, ευχομαι παντα καλα νεα.
like2

Σας ευχαριστώ όλους όσους

Εικόνα Έ. Πεσιριδου
Σας ευχαριστώ όλους όσους συμμερίζεστε την χαρά μας!!Πραγματι σημερα εμείς ξαναγεννηθήκαμε!!!Μακάρι μόνο ευχαριστα να έχουμε απόλους εδω μέσα!!!Εδώ και 2 χρονια που ξέρουμε το προβλημα της μικρής ήλπιζα σε μια αχτιδα φωτός και τελικά είδαμε όλο τον ήλιο!!!Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου όλους όσους επικοινωνείτε μαζί μου και εγώ παίρνω θάρρος από εσας!!!
like2

Τι όμορφα νέα!

Εικόνα georafa
Απο εδω και περα ολο και θα καλυτερευουν τα πραγματα για εσας! Χαιρομαι τοσο!!
like3

Ζήτω Ραφαέλλα!!!

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Υπέροχα νέα,όλα να'ρχονται όμορφα στη ζωή σου και να χαίρεσαι όλες τις ομορφιές που θα βλέπεις! Όλα τα παιδάκια μας να χαίρονται,να βλέπουν, να αγγίζουν, να νιώθουν όλες τις ομορφιές! Την αγάπη μου Λένα
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.