Πρόβλημα τραυλισμού στο παιδί μου, κοριτσάκι 4,5 ετών

Εικόνα Sofia Chatzinikolaou

Καλησπερα. Θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καποια μανουλα που αντιμετωπιζει προβλημα τραυλισμού με το παιδι της. Έχω ενα κοριτσάκι 4,5 χρονων .εχει αρχισει τραυλισμο απο τα 2,5 οταν γεννήθηκε ο γιος μου.ολοι μου έλεγαν οτι ειναι θεμα ηλικίας. Πριν εξι μηνες το ξεκινησα λογοθεραπεία και ψυχολογικη υποστήριξη γιατί πηγα σε ενα Κεντρο και μου ειπε οτι θα γινει παγια κατάσταση εαν το συνεχισει. Ρωτησα θα το ξεπερασει και δεν μου δινουν απαντηση θετικη μου λενε θα υπαρχει παντα στην ζωη του πρεπει να μαθει να το αντιμετωπιζει, ωστε να μην το καταλαβαινουν οι γυρω του.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.