Η μέθοδος ΑΒΑ θα ήταν πιο αποτελεσματική;

Εικόνα Sot Mil
Είμαι πατέρας ενός αγοριού 5 ετών με ΔΑΦ. Μη λεκτικό, μη αυτοεξυπηρστούμενο και στάσιμο το τελευταίο καιρό. Κάνει λογο-εργο εδώ και 2 χρόνια σε ιδιωτικό κέντρο. Η μέθοδος ΑΒΑ θα ήταν πιο αποτελεσματική; ρωτώντας μου έχουν πει ότι το κλασικό σχήμα δεν αποδίδει και μόνο ένα εντατικό πρόγραμμα μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Ποιος μπορεί να μου το πει αυτό; Αναπτυξιολόγος; λογοθεραπευτης; ειδικός παιδαγωγός; παιδοψυχίατρος;

Αναζητώ Κέντρο Λογοθεραπείας για αγόρι με ΔΑΦ 4 ετών (Ελληνικό)

Εικόνα Sot Mil

Ψάχνω για ένα καλό κέντρο λογοθεραπείας στην ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού, Αργυρούπολης, Γλυφάδας για αγοράκι 4 ετών με ΔΑΦ. Όποιος γνωρίζει, παρακαλώ ας μου πει.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.