Συνάντηση Γονέων | Ό,τι καλό και να βγει είναι ένα βήμα παραπάνω ακόμα (άποψη)

Εικόνα Carer

Θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω για την τόσο ωραία συνάντηση. Ελπίζω και σε άλλες!!! Η ανάγκη μας για ενημέρωση και για επαφή με ανθρώπους που μπορούν να κατανοήσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες μας είναι τεράστια, ίσως μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο. Ηρθαμε σε επαφή είδη 4 γονείς από την συνάντηση και ανταλλάζουμε απόψεις και αγάπη για  τα παιδιά μας. Σας ευχαριστούμε πολύ καλή συνέχεια στο έργο σας. Ό,τι καλό και να βγεί είναι ένα βήμα παραπάνω ακόμα.

Ν.Μ. (μητέρα που συμμετείχε στη συνάντηση γονέων στις 12/09/2018 στο κέντρο της Αθήνας)

Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©
► εδώ https://noesi.gr/pronoisekiesi
(*) Η παρουσίαση έχει αναθεωρηθεί, με βάσει τις υποδείξεις των γονέων που έχουν επικοινωνήσει με την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο.

 Επόμενη συνάντηση οικογένειας (γονέων) στο Αιγάλεω

Επόμενες συναντήσεις ανακοινώνονται στις επίσημες σελίδες ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©
► στο Facebook: www.facebook.com/groups/pronoisekiesi
► στο NOESI.gr στην ιστοσελίδα: wwww.noesi.gr/tonousou
Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.