Σύνδρομο Tέρνερ αναζητώ άλλες οικογένειες

Εικόνα Jimakias
Eχω μια κορη 11,5 οπου γεννηθηκε με συνδρομο Τέρνερ. Αναζητω οικογενειες με το ιδιο προβλημα για συνομιλια.

Σχόλια

Και γω έχω μια κόρη 10 ετών με Σύνδρομο Turner

Εικόνα Anonymous
Και γω έχω μια κόρη 10 ετών με μωσαϊκισμό (συνδρομο TURNER). To καταλαβα από το χαμηλό ύψος της, θα της χορηγήσουμε αυξητική ορμόνη, αν και φοβάμαι, αλλά αν δεν ξερω αν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Εσείς έχετε αρχίσει θεραπεία με αυξητική ορμόνη και αν ναι προέκυψαν κάποια προβλήματα;
like1

Σύνδρομο Turner

Εικόνα ntia
Έχω μία κόρη, 9 ετών, με σύνδρομο Turner και έχει ξεκεινήσει θεραπεία με αυξηητική ορμόνη από 3,5 ετών. Δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα. Όλα πάνε μία χαρά.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.