Σύνδρομο Τέρνερ και οριακή νοημοσύνη

Εικόνα Jimakias
Εκτος απο το συνδρομο Τέρνερ μας διαγνωσαν και οριακη νοημομοσυνη. Αναρωτιεμαι και σκεφτομαι στην Ελλαδα που ζω υπαρχουν αλλα ατομα (μικρα - μεγαλα) που θα γεννηθηκαν με το ιδιο συνδρομο;;;

Σχόλια

Συνδρομο Τερνερ

Εικόνα Emma
Αν δεν βρισκετε κανενα εδω, να δοκιμασετε το Πανελληνιο Ενωση Σπανιων Παθησεων http://www.pespa.gr/contact_en.htm Τερνερ συδρομο ειναι στη λιστα Σπανιων Παθησεων. Εμμα
like3

Σύνδρομο τερνερ

Εικόνα Jimakias
ναι το γνωριζω προσπαθω να επικοινωνησο με οικογενειες που εχουν το ιδιο προβλημα αλλα πουθενα λες και ειμαι η μοναδικη στη χωρα μας
like1

Συνδρομο Τερνερ

Εικόνα Emma
Επισης να δοκιμασεις στο συλλογο το Μελλον http://www.tomellon.com.gr/index.php?page=Sylogos Ειμαι σιγουρα οτι δεν εισαστε η μονη οικογενεια, αλλα μπορει να ειναι δυσκολα να βρεις αλλες οικογενειες στην αρχη. Και εμεις περασαμε χρονια πριν να συναντησουμε αλλη οικογενεια Angelman, και που συνατησαμε? Αγγλια, σε ενα συνεδριο, που μενουν? Αθηνα :-) Το Μελλον ειναι μονο για γενετικα συνδρομο και χρωμοσωμικες αναμολιες, και ισος μπορουν να σε βοηθησουν, αλλα δεν ξερω αν ειναι ανοιχτο τωρα στο καλοκαιρι.
like0

Δεν είστε μόνοι (σύνδρομο Turner)

Εικόνα Βιβη
Δεν ειστε μονοι υπαρχουν και αλλοι! Εμεις τωρα το μαθαμε Η κορη μας ειναι 12 και τωρα ανακαλυψαμε οτι πασχει απο Σύνδρομο Turner Παθαμε ενα sock αλλα προσπαθουμε να συνελθουμε και να βοηθησουμε τη μικρη μας. Ελπιζω να βρεθουν και αλλα ατομα και να προσπαθουμε να στηριξουμε ο ενας τον αλλον.
like0

Syntrome turner

Εικόνα Jimakias
και η κορη μου ειναι 12.5 το ανακαλυψα μονη μου οταν ηταν 6 χρ σε καταλαβαινω γιατι και εγω το ιδιο επαθα και δεν το εχω ξεπερασει ακομα μια κοπελα με το ιδιο προβλημα η αγαπη δημιουργησε αυτη τη σελιδα στο facebook ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤURNER GREEK GROUP SUPPORT για να μπορεσουμε να ενωθουμε περισσοτεροι και να γνωριστουμε μεταξυ μας οτιδηποτε βοηθεια χρειαστεις μην δυστασεις να με ρωτησεις
like1

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤURNER GREEK GROUP SUPPORT

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Δεν το βρίσκαμε με το άλλο όνομα που είχατε δώσει. Δείτε τη σελίδα στο Facebook!Εδώ, λοιπόν, το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤURNER GREEK GROUP SUPPORT.
like1

Τίποτα δεν είναι απόλυτα βεβαιωμένο

Εικόνα ανώνυμο
Τίποτα δεν είναι απόλυτα βεβαιωμένο. Η Ιατρική είναι μία επιστήμη η οποία εξελλίσσεται συνεχώς. Ό,τι ίσχυε το 1938 που ο κ. Turner περιέγραψε το σύνδρομο, δεν είναι βέβαιο αν ισχύει και σήμερα. Και για του λόγου το αληθές, πρέπει να ζητήσουμε τη βοήθεια της στατιστικής επιστήμης μιας επιστήμης που είναι σύγχρονη και στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Σε τι ποσοστό επί των ημερών μας εμφανίζεται στα παιδιά το σύνδρομο αυτό και είναι δυνατόν να γεννιούνται κορίτσια με όλα αυτά τα γεροντικά συμπτώματα; Και με μαθησιακές δυσκολίες, ιδιαίτερα στα Μαθηματικά ε; Σίγουρα δεν είναι όλα αυτά πλεκτάνες και σκευωρίες από επικίνδυνους προς την οικογένεια του παιδιού κύκλους.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.