Σύνταξη γήρατος σε γονέα ΑμεΑ

Εικόνα Tinajazz

Καλημερα σε ολους... 

Θα επιθυμουσα να ερθω σε επαφη με γονεις, που να εχουν θεμελιωσει συνταξιοδοτικο δικαιωμα σαν γονεις Αμεα. Όποιος εχει ασκησει αυτο το δικαιωμα, αν μπορει,  ας επικοινωνησει μαζι μου, θα ηθελα να ρωτησω κατι που ισως με βοηθησει σε κατι αποριες που εχω!  

Ευχαριστώ!

Σχόλια

Σύνταξη γήρατος σε γονέα ΑμεΑ

Εικόνα Axpan

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Βρήκες πληροφορίες πάνω στο θέμα των συντάξεων;
Υπάρχει κάτι που μπορείς να μοιραστείς;

Για το ΙΚΑ ισχύουν τα εξής: 
http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/GEN_S40_295_14-11-2012.pdf

Με φοβίζει το οτι αν το παιδί κολλήσει έστω και ένα ένσημο στο μέλλον τότε αναστέλλεται η σύνταξή! Ξέρω από εργατολόγο πως ψάχνουν λύση γιατί έχει ένα παραλογισμό αυτό... 

Αν κάποιος ξέρει ας τα μοιραστούμε, ως πληροφορίες, αν θέλετε να βοηθηθούμε όλοι :-)

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.