Τα φωτογραφικά μας άλμπουμ ανανεώνονται! [ανανεωμένο!]

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Ο μικρός Νεκτάριος. Κλικ για μεγέθυνση. Δείτε: noesi.gr/blog/angela.Μετά την ιππασία ο Νεκτάριος δοκιμάζει και ...κολύμβηση. Έχουμε και τα απαραίτητα ντοκουμέντα. Ευχαριστούμε την Angela για τις φώτο και το πολύ καλό βίντεο που μας έστειλε με τις πρώτες προσπάθειες του μικρού στο υγρό στοιχείο. Ο μικρός Νεκτάριος. Κλικ για μεγέθυνση. Δείτε: noesi.gr/blog/angela.Περιμένουμε και άλλα τέτοια! Δείτε εδώ το βίντεο... (αρχείο τύπου Windows Media Video μεγέθους 4ΜΒ).

Σχόλια

Καλή αρχή στον υγρό κόσμο

Εικόνα Soula
Καλη αρχη στον υγρο κοσμο των δελφινιων, και απο ο,τι βλεπω τα πατε πολυ καλα. Καλη συνεχεια. Με εκτιμηση, Σουλα
like1

Ευχαριστούμε

Εικόνα Lenak
Ευχαριστούμε που μοιράζεστε μαζί μας τέτοιες υπέροχες στιγμές. Με συγκίνησες Angela ειλικρινά. Ο Θεός να σας έχει όλους πάντα καλά, και καλή αρχή στις νέες σας εμπειρίες. Βλέπω οτι θα τα πάτε περίφημα μιας και ο μικρούλης σου είναι απόλυτα ισορροπημένος, ήρεμος και με αυτοέλενχο στο νερό. Φαίνεται στο προσωπάκι του! Σας στέλνω την αγάπη μου Λένα Keep Walking!
like3

Έρχεται και το καλύτερο

Εικόνα Angela Papastavrou
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Για να σας ευχαριστήσω (και για να εκπληρώσω και το χόμπυ μου) σας έχω ετοιμάσει και κάτι πολύ καλύτερο ! Τα "Νοησάκια" εν Δράση!!! Έρχονται!!! Αγγελική
like1

Το ανέβασα το "Νοησάκια"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Το ανέβασα το βιντεάκι. Βρίσκεται στην πρώτη σελίδα ήδη. - agkou of noesi.gr :)
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.