Θέλω να μάθω αν δικαιούμαι

Εικόνα maria_sav1
Γεια σας! Θελω να μαθω αν δικαιουμαι κατι χαρτια (τον φακελο μου) απο ενα κεντρο θηλεων στο Ηρακλειο που εμενα εκει απο 7 χρονων λογο θανατου της μητερας μου.. Σημερα ειμαι 20 χρονων και θελω να μαθω καποια πραγματα που αφορουν την οικογενειακη κατασταση και τον λογο που εμεινα εκει, περα απο τον θανατο της μητερας μου ειμαι σιγουρη πως υπαρχουν και αλλοι λογοι τους οποιους δεν μου λεει κανεις! στα 19 εχασα και τον πατερα μου ο οποιος ουτε αυτος μου ειχε πει ποτε κατι! ειμαι παντρεμενη με παιδι και νομιζω οτι ειμαι ωριμη πλεον και λογικη και πρεπει να μαθω ! ακουω διαφορα απο καποια ατομα που μου λενε οτι ξερανε την οικογενεια μου αλλα πως να ειμαι σιγουρη οτι λενε την αληθεια..?? γιαυτο σας παρακαλω απαντησε μου αν δικαιουμαι να δω η να παρω αυτα τα χαρτια! μεγαλωσα πλεον και αντεχω καθε αληθεια! εχουν γινει πολλα στο κεντρο αλλα κανεις δεν με ενημερωνε!!!περιμενω απαντηση ευχαριστω..

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.