Το βήμα...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Στο προηγούμενο βιολόγιό μου πρότεινα μια νέα σελίδα. Γιατί; Κάποιος θεωρώ, ξεκινάει από κάτω και ανεβαίνει σιγά-σιγά στο κόσμο των media (παρεα - chat - εφημερίδα - ράδιο - TV). Δηλαδή πόσα άτομα από εμάς είναι έτοιμα να βγουν στην τηλεόραση και ακόμα να βρουν ένα δημοσιογράφο να μιλήσουν επώνυμα και να καταγγείλουν με την πρώτη; Εγώ πάντως όχι. Προτιμώ για αρχή να μιλήσω για τα προβλήματά μου κι όχι μόνο για τον καημό μου μέσα από την φιλόξενη ...μπάντα του "Νοηση" και μετά να περάσω στην ...μπάντα των ερτζιανών. Σκοπός μου δεν είναι να επιβάλω με το ζόρι την ιδέα μου αλλά να προτείνω κατά την άποψή μου, έναν τρόπο για να γίνουν γνωστά κάποια προβλήματά μας, έστω κι έτσι, μέσω διαδικτύου. Κάθε σχόλιο δεκτό! Με εκτίμηση, Μαίρη Βελλή

Σχόλια

To έκανα εγώ ήδη

Εικόνα Agrianitis
Υστέρα από την δημοσίευση της εφημερίδας τα ΝΕΑ έδειξε ενδιαφέρον το Alter και αφού επικοινώνησαν με το NOESI.gr και τους έδωσαν τα στοιχεία μου, με πήραν τηλέφωνο στην Ολλανδία από το Alter και τους εξήγησα τι συμβαίνει.Θα το μεταδώσουν σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Σάββατο ή την Κυριακή.Πάντως θα μας ενημερώσουν πότε θα γίνει και θα σας ειδοποιήσω. Το γεγονός που δεν έχω ανάγκη τις Ελληνικές υπηρεσίες με κάνει να μιλάω πιο ελεύθερα. Φτάνει αυτά που γράφονται εδώ μέσα να είναι σωστά. Αν θέλετε κάντε ένα θεματολόγιο τι θέλετε και που θέλετε να το προωθήσετε και θα το κάνω.
like0

Η πρόθεσή μου ήταν...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Κ.Παναγιώτη, καλησπέρα σας και στην οικογένειά σας από την πατρίδα, και φιλάκια πολλά στον Charlie και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ με την πρόοδό του και την δικαιολογημένη χαρά σας, έτσι όπως την περιγράφετε. Τώρα στο θέμα μας, με δύο λόγια η πρόθεσή μου απλά ήταν η εξής : τα λέμε που τα λέμε και καλά κάνουμε και καυτηριάζουμε κάποια κακώς κέίμενα μέσα από τα βιολόγιά μας, γιατί όμως αυτά τα συγκεκριμένα σχόλια να μην είναι συγκεντρωμένα σε ένα μέρος της αρχικής σελίδας του Νόηση, εμφανές, όπως το album με τα παιδάκια μας, και μ' ένα κλικ να ανοίγει και να φαίνονται. Αυτό και τίποτα άλλο. Και με το βιολόγιό μου "Δυτική Αττική και Ειδικά Σχολεία" απλά έκανα μία αρχή - δείγμα του τι εννοώ. Οι αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ας αποφασίσουν αν συμφωνούν ή όχι. Με εκτίμηση, Μαίρη Βελλή.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.