Ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Ανδρέα για την Καμπάνια της Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου Down

Γιορτή Ηλιαχτίδας στην Πλατεία Αγίου Ανδρέα Λευκωσίας 40, Αθήνα
Κυρ, 18/03/2018 - 11:00

O Σύλλογος Ηλιαχτίδα για να τιμήσει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, επέλεξε να συνεισφέρει στα κοινά αναλαμβάνοντας να εξωραΐσει μερικώς την Πλατεία του Αγίου Ανδρέα, Λευκωσίας 40 στην Αθήνα.  

Η πλατεία αυτή είναι ένας ιερός και ιστορικός τόπος καθώς εκεί βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Ανδρέα η οποία κτίστηκε από την Αγία Φιλοθέη τον 16ον αιώνα και υπήρξε και ο τόπος του μαρτυρίου της.

Ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Ανδρέα (Λευκωσίας 40, Αθήνα) για την Καμπάνια της Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου Down - Γιορτή Ηλιαχτίδας στις 18/03/2018 ώρα 11:00.

Έχουμε αναλάβει να ανακαινίσουμε όλα τα παγκάκια της πλατείας, έναν όμορφο φανοστάτη και να εξωραΐσουμε ασχήμιες και χαλάσματα στο γύρω χώρο. Θα φυτέψουμε θάμνους και λουλούδια στο μικρό πάρκο της πλατείας. Η  φύτευση αυτή θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. από ομάδα παιδιών μας, μέλη του σωματείου.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία του Αγίου Ανδρέα, που θα είναι έτοιμη,  έχουμε οργανώσει μία γιορτή όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός γλυπτού από ξύλο που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Σπυρίδωνας Ντασιώτης και το οποίο η Ηλιαχτίδα θα δωρίσει στο Δήμο. Στη συνέχεια θα διασκεδάσουμε με μουσική και χορό από το μουσικό συγκρότημα ENCARDIA ( μουσική και τραγούδια από τα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας).

Σας προσκαλούμε να έρθετε.
Ελάτε να μοιρασθούμε στιγμές
χαράς, ενότητας και αγάπης!

 

Λογότυπο του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/iliaktida

Συνημμένα αρχεία: 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.