Δικαιώματα γονέων και παιδιών ΑμεΑ με αυτισμό

Εισήγηση του δικηγόρου - εργατολόγου Μαρίνου Μ. Κονδύλη για τα δικαιώματα των ατόμων με ΔΑΔ
Τετάρτη, 13 Ιούνιος, 2018 - 18:00 - 20:00

Το Σωματείο Γονέων και Συγγενών Παιδιών με Αυτισμό και Asperger Κορινθίας οργανώνει ενημερωτική ομιλία για τα δικαιώματα των παιδιών στο ευρύτερο φάσμα του αυτισμού καθώς και των οικογενειών τους. Θα καλυφτούν απορίες για κρίσιμα ζητήματα για τα παιδιά και τις οικογένειες ΑΜΕΑ όπως επιδόματα, ΑΣΕΠ, εργασιακά δικαιώματα, ΔΕΚΟ, εφορία, τράπεζες, ζητήματα εκπαίδευσης και αλλά.

Η ομιλία θα λάβει χώρα την Τέταρτη 13/06/2018 στις 18:00 στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στη διεύθυνση: Ερμού 2, Κόρινθος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δικαιώματα γονέων και παιδιών ΑμεΑ με αυτισμό: Εισήγηση του δικηγόρου - εργατολόγου Μαρίνου Μ. Κονδύλη για τα δικαιώματα των ατόμων με ΔΑΔ.

Εισηγητής στην εκδήλωση είναι ο δικηγόρος - εργατολόγος Μαρίνος Μ. Κονδύλης, ο οποίος με την ιδιότητα του ως εθελοντής του Σωματείου Φάσμα Γονέων και συγγενών παιδιών με Αυτισμό & Asperger Κορινθίας, με αυτή την ενημερωτική δράση, θέλει αφιλοκερδώς να βοηθήσει τις οικογένειες ΑμεΑ τόσο στο φάσμα του αυτισμού όσο και άλλων κατηγοριών παιδιών ΑμεΑ, για να διεκδικήσουν (απέναντι στο τέρας της Ελληνικής γραφειοκρατίας) όσα δικαιούνται.

Το Σωματείο ευχαριστεί θερμά το επιμελητήριο Κορινθίας για την φιλοξενία της εκδήλωσης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις.

Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών με τον διακριτικό τίτλο ΠΡΟΝΟΗΣΕ του NOESI.gr.Μάθετε περισσότερα για το Σωματείο "ΦΑΣΜΑ" στον Οδηγό υπηρεσιών στην ιστοσελίδα noesi.gr/pronoise/fasma
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.