Γιορτή του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα

Ανοικτή ημέρα και καλοκαιρινή γιορτή
Σάββατο, 21 Ιούνιος, 2014 - 18:00 - 22:00

Σας καλούμε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 από τις 6 μ.μ. στην γιορτή για το τέλος της φετινής χρονιάς. Σας περιμένουμε να ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι με ένα κρασί και μουσική. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά!!

Το Δοικητικό συμβούλιο 
Ο Σύλλογος Γονέων
Οι Εργαζόμενοι 
Οι Καταρτιζόμενοι

​Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής με την επωνυμία "Μαργαρίτα" ιδρύθηκε το 1979, με την πρωτοβου­λία μίας μη­τέρας παιδιού με σύνδρομο Down. Είναι ΝΠΙΔ αναγνωρι­σμένο ως ειδι­κώς φιλαν­θρωπικό Σωματείο. Προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση και επαγγελματική άσκηση σε άτο­μα με μέση και ελαφρά νοη­τική καθυστέρη­ση.

Η φοίτηση παρέχεται δωρεά­ν και ξεκινά από ηλικία 14 ετών.

Tip!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και το έργο του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στον Οδηγό υπηρεσιών (ΠΡΟΝΟΗΣΕ, 2014) στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/eeamargarita

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;