Γιορτή του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα

Ανοικτή ημέρα και καλοκαιρινή γιορτή
Σάββατο, 21 Ιούνιος, 2014 - 18:00 - 22:00

Σας καλούμε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 από τις 6 μ.μ. στην γιορτή για το τέλος της φετινής χρονιάς. Σας περιμένουμε να ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι με ένα κρασί και μουσική. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά!!

Το Δοικητικό συμβούλιο 
Ο Σύλλογος Γονέων
Οι Εργαζόμενοι 
Οι Καταρτιζόμενοι

​Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής με την επωνυμία "Μαργαρίτα" ιδρύθηκε το 1979, με την πρωτοβου­λία μίας μη­τέρας παιδιού με σύνδρομο Down. Είναι ΝΠΙΔ αναγνωρι­σμένο ως ειδι­κώς φιλαν­θρωπικό Σωματείο. Προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση και επαγγελματική άσκηση σε άτο­μα με μέση και ελαφρά νοη­τική καθυστέρη­ση.

Η φοίτηση παρέχεται δωρεά­ν και ξεκινά από ηλικία 14 ετών.

Tip!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και το έργο του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στον Οδηγό υπηρεσιών (ΠΡΟΝΟΗΣΕ, 2014) στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/eeamargarita

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.