Παιχνίδια του Λούνα Πάρκ

Μία δράση από το ΚΕΠΕΟ Βούλας —Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Κυρ, 16/09/2018 - 11:00

Την Κυριακή 16/09/2018 στις 11:00 π.μ. θα καλωσορίσουμε τη νέα σχολική σχολική με παιχνίδια, διασκέδαση, περιπέτεια και υπέροχα κεράσματα. Η δωρεάν εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο της Πνευματικής Εστίας της Βούλα στην οδό Ζεφύρου 2 και αφορά σε ηλικίες από 4 έως 15 ετών.

Λογότυπο από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Το Κέντρο δημιουργήθηκε από το κοινό όραμα τριών θεραπευτριών από τους κλάδους της ψυχοθεραπείας, της λογοθεραπείας και της εργοθεραπείας. Συνδυάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους, θέλησαν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή βοήθεια για τις οικογένειες που την έχουν ανάγκη. Για να πετύχουν το στόχο τους, σε συνδυασμό με την έμπειρη ομάδα θεραπευτών, έχουν δημιουργήσει ένα ευχάριστο, φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον σε κεντρικό σημείο της πόλης στην Πλατεία Βούλας στα νότια προάστια της Αττικής.

Φωτογραφία από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Ενημερωθείτε για τα ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και άλλες λοιπές υπηρεσίες που παρέχονται, στην ιστοσελίδα:
https://www.noesi.gr/pronoise/kepeo
Λογότυπο Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες, η σελίδα της δράσης στο Facebook βρίσκεται εδώ https://www.facebook.com/events/1807460709332356
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.