Πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Μοσχάτου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
Τρί, 03/07/2018 - 08:00

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, στο πλαίσιο εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής και, με σκοπό την, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών των γονέων παιδιών με αναπηρία, προσκαλεί τους γονείς να υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή στο Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α. Μοσχάτου (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες), το οποίο, τη νέα εκπαιδευτική περίοδο 2018-2019, θα λειτουργήσει σε δύο βάρδιες: Α’ βάρδια 08.00-16.00, Β’ βάρδια 16.00-20.00.

Το Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α. βρίσκεται Πίνδου & Αγίου Κωνσταντίνου 31, στην περιοχή του Μοσχάτου και λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής έτους 2018-2019». Η κάθε βάρδια μπορεί να καλύψει έως και 15 θέσεις.

Πέτρινο κτήριο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

Διαδικασία υποβολής αίτησης

Σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (www.eetaa.gr), oι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και υποβάλουν ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), τη φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί προσωπικών δεδομένων, η συμπλήρωση των στοιχείων αφορά αποκλειστικά και μόνον στην αιτούσα/αιτούντα. Ύστερα, αποστέλλουν τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, στην ΕΕΤΑΑ,μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier). Η διαδικασία υποβολής αίτησης και αποστολής των δικαιολογητικών, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 3 Ιουλίου.

Ενημέρωση, πληροφορίες και υποστήριξη σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων στο τηλέφωνο 2104839034.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.