Τουρνουά Μπάσκετ & Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Από το Ιδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος»
Παρ, 25/05/2018 - 09:00

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» διοργανώνει στις 24 Μαΐου 2018 ημέρα Πέμπτη το 18ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 και στις 25 Μαΐου 2018 ημέρα Παρασκευή το 13ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 5 Χ 5.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Τουρνουά Μπάσκετ & Τουρνουά Ποδοσφαίρου | Από το Ίδρυμα για το Παιδί Παμμακάριστος.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αθλητές θα συμμετάσχουν με ευθύνη των Φορέων τους όσον αφορά θέματα υγείας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν αποσταλεί το αργότερο μέχρι και τις 10 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη στο Fax: 2294091407 ή στα E-mail: pammakar@ath.forthnet.gr & info@pammakaristos.eu υπόψη κας Χαράς Φύκα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Χαρά Φύκα στα τηλ.: 2294091206 & 2294096013.


Περισσότερα από τον Οδηγό υπηρεσιών

Το Ίδρυμα για το Παιδί με την επωνυμία "Παμμακάριστος" λειτουργεί από το 1953, στη Νέα Μάκρη Αττικής. Είναι ΝΠΙΔ, φιλανθρωπικού μη κερδο­σκοπικού χα­ρακτήρα. Περιλαμβάνει Παιδικό Σταθμό, Ειδικό Δημοτικό, Επαγγελματικά Εργαστήρια και Οικοτροφείο. Δέχεται άτομα με ειδικές ανάγκες ή/και κοινωνικά προβλήματα, ημί­τροφα ή οικότροφα από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και από όλη την Ελ­λάδα. Σή­μερα περιθάλπει περίπου 200 άτομα, από ηλι­κίας 3 ετών και άνω, που μπο­ρούν να παρα­μείνουν έως την ηλικία των 30 ετών.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/pammakaristos
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.