Χάρτης Οδηγού υπηρεσιών για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία

Εικόνα NOESI.gr

Με τον χάρτη του Οδηγού υπηρεσιών μπορείτε να αναζητήσετε υπηρεσίες για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία. Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά και επιλέξτε (με τικ) αυτά που θέλετε να δείτε. Πατήστε στo εικονίδιο με τις τέσσερις γωνίες πάνω δεξιά για να δείτε τον χάρτη σε πλήρη οθόνη (Map). Πρόσφατη ενημέρωση χάρτη: 14/07/2018.

Ψάχνετε υπηρεσία ή φορέα; Σας τους παρουσιάζουμε!Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών ® ΠΡΟΝΟΗΣΕ? — Τομέας μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και ατόμων με αναπηρία.

  Όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, ΜΚΟ.
  Διαπιστευμένα ιδιωτικά Κέντρα.
  Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ.
  ΚΕΠΑΚΕΔΔΥ και ΠΔΕ (Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης).

​Συνδράμετε στη βελτίωση του Οδηγού υπηρεσιών :)

​​Χάρτης υπηρεσιών για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) από το NOESI.gr.Επικοινωνήστε με την ομάδα noesi.gr για παρατηρήσεις ή σχόλια σχετικά με τον χάρτη.

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας, βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας 5€, 10€, 20€ στα νούμερα: —WIND F2G 6907643701WIND F2G 6948986898COSMOTE 6984751366COSMOTE 6944987319. Αν έχετε F2G, μπορείτε να μας στείλετε ένα Log 'n' Win (προτιμούμε 20 SMS προς όλους).

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. ΨΥΧΙΚΟ 154 51

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να δείτε εναλλακτικούς τρόπους υποστήριξης του Οδηγού υπηρεσιών και να διαβάσετε αναλυτικά για περαιτέρω σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το NOESI.gr.

Οι συνοπτικές περιγραφές των υπηρεσιών στον χάρτη και στις ιστοσελίδες, όπου οδηγούνται οι επισκέπτες μέσω του χάρτη προκειμένου να δουν αναλυτικές πληροφορίες, έχουν συνταχθεί από τη ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο και ενδέχεται να περιέχουν λάθη. Σε κάθε ενημέρωση μεριμνούμε να διορθώνουμε άμεσα τυχόν λάθη ή παραλείψεις, που έρχονται στην αντίληψή μας. Δεν ενδείκνυται η αντιγραφή των κειμένων, η ανάρτησή τους σε άλλους ιστότοπους ή έντυπο υλικό με μαζικό τρόπο, προκειμένου να διασφαλίζεται η δυνατότητα να παρέχουμε άμεσα έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες, σε κάθε νεότερη έκδοση του χάρτη, από αυτή εδώ την ιστοσελίδα / πλατφόρμα.

Διασπορά υπηρεσιών για ΑμεΑ και μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ανά Περιφέρεια της Ελλάδας, με βάση την καταγραφή από το NOESI.gr.

Ο χάρτης περιλαμβάνει 536 φορείς (οργανώσεις) που λειτουργούν 778 δομές (πλαίσια). Νέες υπηρεσίες προστίθενται συνεχώς σε κάθε νεότερη αναβάθμιση, κάθε μήνα. Τελευταία ενημέρωση χάρτη: 14/07/2018.

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.