Χάρτης υπηρεσιών για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία

Εικόνα NOESI.gr

Ο χάρτης βοηθά τους ενδιαφερόμενους να βρουν υπηρεσίες για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Ψάχνετε υπηρεσία ή φορέα; Σας τους παρουσιάζουμε!Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών ® "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" (2017)? — Τομέας αναπηρίας, ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

Tip!

Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά και επιλέξτε (με τικ) αυτά που θέλετε να δείτε. Πατήστε στo εικονίδιο με τις τέσσερις γωνίες πάνω δεξιά για να δείτε τον χάρτη σε πλήρη οθόνη (Map).

  Όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, ΜΚΟ.

  Τα διαπιστευμένα ιδιωτικά Κέντρα.

  Τα Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ πανελλαδικά — νέο!

  Τα ΚΕΔΔΥ και τις ΠΔΕ (Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης).

  Τα ΚΕΠΑ για υποβολή αίτησης και για Επιτροπή — νέο!

Ο Οδηγός περιλαμβάνει 531 φορείς (οργανώσεις) που λειτουργούν 670 δομές (πλαίσια) και αναβαθμίζεται κάθε εβδομάδα. Η ανάπτυξη του Οδηγού γίνεται από μια μικρή ομάδα ατόμων αλλά απαιτεί πολλές επικοινωνίες, εγγράφως και τηλεφωνικά, για να ενημερώνονται οι περισσότερες από χίλιες ιστοσελίδες με παρουσιάσεις και πληροφορίες που φιλοξενεί.

​Συνδράμετε στην ανάπτυξη του Οδηγού :)

Επικοινωνήστε με την ομάδα noesi.gr για παρατηρήσεις ή σχόλια σχετικά με τον χάρτη.

​​Χάρτης υπηρεσιών για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) από το NOESI.gr.Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας, βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας 5, 10, 20€ κ.ο.κ. στα νούμερα: —WIND F2G 6907643701WIND F2G 6948986898COSMOTE 6984751366COSMOTE 6944987319. Αν έχετε F2G, μπορείτε να μας στείλετε ένα Log 'n' Win (προτιμούμε 20 SMS προς όλους).

Στείλετε γραμματόσημα των ΕΛΤΑ. Ταχυδρομήστε γραμματόσημα μικρής αξίας π.χ. 0,72€ ή 0,90€ μέσα σε φάκελλο προς: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. ΨΥΧΙΚΟ 154 51

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να μάθετε για άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε την ανάπτυξη του Οδηγού και να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το NOESI.gr

Διασπορά υπηρεσιών για ΑμεΑ και μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ανά Περιφέρεια της Ελλάδας, με βάση την καταγραφή από το NOESI.gr.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.