Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών του noesi.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει φορείς Ελλάδας και Κύπρου στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Δείτε τον Οδηγό εδώ: noesi.gr/book/welfare

Ποιες είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις του Οδηγού υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός υπηρεσιών παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Παρουσιάζεται στις ιστοσελίδες του www.noesi.gr και διατίθεται, επίσης, ως ηλεκτρονικό βιβλίο ή έντυπο βιβλιοδετημένο (περιοδική ετήσια έκδοση).

Διατίθεται δωρεάν προς όλους, σε διάφορες εκδόσεις. 

Εικόνα από το εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ του NOESI.gr. Ανανεώνεται διαρκώς! Δείτε παρακάτω την έκδοση που αντιστοιχεί ανά άτομο ή νομικό πρόσωπο. Η πιο ενημερωμένη έκδοση είναι ο Οδηγός σε ιστοσελίδες

Συνεισφέρετε οικονομικά, αν θέλετε.

Ειδικές εκδόσεις Οδηγού υπηρεσιών

1. Σε ηλεκτρονική έκδοση PDF:

 • έγχρωμο, μεγέθους 8,9ΜΒ με αναλυτικές παρουσιάσεις

Συμβατή με Η/Υ, Tablet, Smartphone. Περιλαμβάνει 350+ φορείς σε 440+ σελίδες. Αποστέλλεται μέσω E-mail, διατίθεται δωρεάν [μπορείτε να συνεισφέρετε]. Η πιο πρόσφατη έκδοση (τ. 9) κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2017 [διαθέσιμη προεπισκόπηση ενός μικρού μέρους]Απευθυνθείτε στη Φόρμα αποστολής του Οδηγού υπηρεσιών

2. Σε έντυπη έκδοση γραφείου:

 • έντυπο ασπρόμαυρο, μεγέθους Α4 με σπιράλ, αναλυτικές παρουσιάσεις

Περιλαμβάνει 340+ φορείς σε 440+ σελίδες. Αποστέλλεται ταχυδρομικά (καλύπτουμε και τα ταχυδρομικά έξοδα) εφόσον κρίνουμε ότι υπάρχει σημαντικός λόγος να λάβετε την έντυπη έκδοση. Απευθυνθείτε στη Φόρμα αποστολής του Οδηγού υπηρεσιών ή επικοινωνήστε με την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο.

3. Σε ηλεκτρονική έκδοση PDF Pocket (συνοπτική):

 • έγχρωμο, μεγέθους 500ΚΒ, με συνοπτικές παρουσιάσεις και link online στο www.noesi.gr για αναλυτικές παρουσιάσεις.

Συμβατή με Η/Υ, Tablet, Smartphone. Περιλαμβάνει 340+ φορείς σε 50+ σελίδες. Διατίθεται δωρεάν σε όλους [μπορείτε να συνεισφέρετε]. Απευθυνθείτε στη Φόρμα αποστολής του Οδηγού υπηρεσιών.

4. Σε έντυπη έκδοση Pocket (συνοπτική):

 • έντυπο ασπρόμαυρο, μεγέθους Α4 με καρφιτσάκι, συνοπτικές παρουσιάσεις (3-7 γραμμές)
 • links σε ιστοσελίδες μας για αναλυτική παρουσίαση και στοιχεία επικοινωνίας

Περιλαμβάνει 340+ φορείς σε 50+ σελίδες. 

Αποστέλλεται ταχυδρομικά (καλύπτουμε και τα ταχυδρομικά έξοδα) εφόσον κρίνουμε ότι υπάρχει σημαντικός λόγος να λάβετε την έντυπη έκδοση. Απευθυνθείτε στη Φόρμα αποστολής του Οδηγού υπηρεσιών ή επικοινωνήστε με την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο.


Βέλος που δείχνει έναν σημαντικό σύνδεσμο! Δείτε πώς θα καταχωρήσετε έναν φορέα στον Οδηγό Υπηρεσιών


Ο Οδηγός υπηρεσιών PDF είναι εργαλείο!

 • Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών σε ειδική εκπαίδευση, υγεία, πρόνοια του NOESI.gr.Επαγγελματίες που χρειάζονται να γνωρίζουν τον προνοιακό χάρτη στον τομέα της αναπηρίας και της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, αναλυτικά!

 • Γονείς που αναζητούν Σχολικές Μονάδες, Κέντρα, Συλλόγους με προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του παιδιού τους.

 • Φοιτητές ή εθελοντές που αναζητούν χώρους εργασίας ή πρακτικής άσκησης.

 • Εκπαιδευτικούς φορείς που αναζητούν φορείς για συνεργασία και ανάπτυξη προγραμμάτων.

 • Ιδιωτικές εταιρείες με προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Φιλανθρωπικά Ιδρύματα που αναζητούν προτάσεις για χορηγίες και χρηματοδότηση καινοτόμων δράσεων.

Ο Οδηγός υπηρεσιών διατίθεται εμπλουτισμένος για αναζήτηση με βάση τα είδη των υπηρεσιών, με ταξινόμηση ανά περιφέρεια Ελλάδας. Η έκδοση Pocket παρουσιάζει μία συνοπτική εικόνα για τους διαθέσιμους φορείς και τι υπηρεσίες παρέχουν, με έναν σύνδεσμο online (link) για κάθε φορέα για να αναζητήσουν αναλυτικές πληροφορίες μέσω internet. Στην πλήρη έκδοση αφιερώνουμε μία σελίδα με ό,τι γνωρίζουμε για κάθε φορέα ενώ παραθέτουμε πληθώρα στοιχείων περαιτέρω επικοινωνίας και παραπομπές σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.