Ποιες είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις του Οδηγού υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός υπηρεσιών παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Παρουσιάζεται στις ιστοσελίδες του www.noesi.gr και διατίθεται, επίσης, ως ηλεκτρονικό βιβλίο ή έντυπο βιβλιοδετημένο (περιοδική ετήσια έκδοση).

Διατίθεται δωρεάν σε διάφορες εκδόσεις. 

Εικόνα από το εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ του NOESI.gr. Ανανεώνεται διαρκώς!
Δείτε παρακάτω την έκδοση που αντιστοιχεί ανά άτομο ή νομικό πρόσωπο.

Συνεισφέρετε οικονομικά, αν θέλετε.

Ειδικές εκδόσεις Οδηγού υπηρεσιών

1. Σε ηλεκτρονική έκδοση H/Y.

 • Έγχρωμο ηλεκτρονικό αρχείο τύπου PDF, μεγέθους 8,9ΜΒ με αναλυτικές παρουσιάσεις.

Ειδική έκδοση για Η/Υ, συμβατή με Tablet και Smartphone με μεγάλη οθόνη. Περιλαμβάνει 350+ φορείς σε περίπου 450 σελίδες [διαθέσιμη προεπισκόπηση ενός μικρού μέρους]. Αποστέλλεται μέσω E-mail, διατίθεται δωρεάν σε γονείς, διαπιστευμένους επαγγελματίες, νομικά πρόσωπα κ.ά. [μπορείτε να συνεισφέρετε]. Η πιο πρόσφατη έκδοση (τ. 9) κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο 2017. Απευθυνθείτε στη Φόρμα αποστολής του Οδηγού υπηρεσιών

2. Σε έντυπη έκδοση γραφείου.

 • Aσπρόμαυρο έντυπο, μεγέθους Α4 με σπιράλ, αναλυτικές παρουσιάσεις (μία σελίδα για κάθε φορέα / δομή).

Περιλαμβάνει 350+ φορείς σε περίπου 450 σελίδες. Αποστέλλεται ταχυδρομικά (καλύπτουμε και τα ταχυδρομικά έξοδα) εφόσον κρίνουμε ότι υπάρχει σημαντικός λόγος να αποστείλουμε την έντυπη έκδοση. Επικοινωνήστε με την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο.

3. Σε ηλεκτρονική έκδοση Tablet (συνοπτική).

 • Έγχρωμο ηλεκτρονικό αρχείο τύπου PDF, μεγέθους 500ΚΒ, με συνοπτικές παρουσιάσεις (3-7 γραμμές για κάθε φορέα / δομή).
 • Links σε ιστοσελίδες του www.noesi.gr για αναλυτική παρουσίαση και στοιχεία επικοινωνίας.

Ειδική έκδοση για Tablet, συμβατή με Smartphone και Η/Υ. Περιλαμβάνει 350+ φορείς σε περίπου 60 σελίδες. Διατίθεται δωρεάν σε όλους - ακόμη και μη μέλη της κοινότητας του noesi.gr [μπορείτε να συνεισφέρετε]. Απευθυνθείτε στη Φόρμα αποστολής του Οδηγού υπηρεσιών.

4. Σε έντυπη έκδοση (συνοπτική).

 • Ασπρόμαυρο έντυπο, μεγέθους Α4 με καρφιτσάκι, συνοπτικές παρουσιάσεις (3-7 γραμμές για κάθε φορέα / δομή).
 • Links σε ιστοσελίδες του www.noesi.gr για αναλυτική παρουσίαση και στοιχεία επικοινωνίας.

Περιλαμβάνει 350+ φορείς σε περίπου 60 σελίδες. Αποστέλλεται ταχυδρομικά (καλύπτουμε και τα ταχυδρομικά έξοδα) εφόσον κρίνουμε ότι υπάρχει σημαντικός λόγος να αποστείλουμε την έντυπη έκδοση. Επικοινωνήστε με την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο.

5. Σε χάρτη και ιστοσελίδες (νέο!).

 • Πιλοτική πλατφόρμα ανοικτής πρόσβασης με Google Maps Engine. Bρίσκεται υπό συνεχή αναβάθμιση και όπως θα δείτε στη σχετική ιστοσελίδα ζητούμε υποστήριξη για να βελτιώσουμε την πλατφόρμα και να την κρατήσουμε ανοικτή και δωρεάν προσβάσιμη για όλους.

Δείτε τον Χάρτη του Οδηγού υπηρεσιών για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία.


Βέλος που δείχνει έναν σημαντικό σύνδεσμο! Δείτε πώς θα καταχωρήσετε έναν φορέα στον Οδηγό Υπηρεσιών


Ο Οδηγός υπηρεσιών PDF είναι εργαλείο!

 • Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών σε ειδική εκπαίδευση, υγεία, πρόνοια του NOESI.gr.Επαγγελματίες που χρειάζονται να γνωρίζουν τον προνοιακό χάρτη στον τομέα της αναπηρίας και της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, αναλυτικά!

 • Γονείς που αναζητούν Σχολικές Μονάδες, Κέντρα, Συλλόγους με προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του παιδιού τους.

 • Φοιτητές ή εθελοντές που αναζητούν χώρους εργασίας ή πρακτικής άσκησης.

 • Εκπαιδευτικούς φορείς που αναζητούν φορείς για συνεργασία και ανάπτυξη προγραμμάτων.

 • Ιδιωτικές εταιρείες με προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Φιλανθρωπικά Ιδρύματα που αναζητούν προτάσεις για χορηγίες και χρηματοδότηση καινοτόμων δράσεων.

Ο Οδηγός υπηρεσιών διατίθεται εμπλουτισμένος για αναζήτηση με βάση τα είδη των υπηρεσιών, με ταξινόμηση ανά περιφέρεια Ελλάδας. Οι εκδόσειςTablet / Pocket παρουσιάζουν μία συνοπτική εικόνα για τους διαθέσιμους φορείς και τι υπηρεσίες παρέχουν, με έναν σύνδεσμο online (link) για κάθε φορέα για να αναζητήσουν αναλυτικές πληροφορίες μέσω internet. Στην πλήρη έκδοση αφιερώνουμε μία σελίδα με ό,τι γνωρίζουμε για κάθε φορέα ενώ παραθέτουμε πληθώρα στοιχείων περαιτέρω επικοινωνίας και παραπομπές σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, στηρίξετε την προσπάθεια. 

 ► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

 ► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

 ► Στείλετε χρήματα online ή μέσω τράπεζας. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.