Ποιες είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις του Οδηγού υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός υπηρεσιών παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Παρουσιάζεται στις ιστοσελίδες του www.noesi.gr και διατίθεται, επίσης, ως ηλεκτρονικό βιβλίο ή έντυπο βιβλιοδετημένο (περιοδική ετήσια έκδοση).

Διατίθεται δωρεάν προς όλους, σε διάφορες εκδόσεις. 

Εικόνα από το εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ του NOESI.gr. Ανανεώνεται διαρκώς! Δείτε παρακάτω την έκδοση που αντιστοιχεί ανά άτομο ή νομικό πρόσωπο. Η πιο ενημερωμένη έκδοση είναι ο Οδηγός σε ιστοσελίδες

Συνεισφέρετε οικονομικά, αν θέλετε.

Ειδικές εκδόσεις Οδηγού υπηρεσιών

1. Σε ηλεκτρονική έκδοση PDF:

 • έγχρωμο, μεγέθους 8,9ΜΒ με αναλυτικές παρουσιάσεις

Συμβατή με Η/Υ, Tablet, Smartphone. Περιλαμβάνει 350+ φορείς σε 440+ σελίδες. Αποστολή μέσω E-mail. Διατίθεται δωρεάν αν έχετε βιολόγιο? ή έχετε διαπιστευτεί?, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Φόρμα υποβολής αιτήματος αποστολής Οδηγού υπηρεσιών. Η διάθεση του τελευταίου τεύχους του Οδηγού (τ. 9) ξεκίνησε τον Ιούλιο 2017. [Διαθέσιμη προεπισκόπηση ενός μικρού μέρους].

2. Σε έντυπη έκδοση γραφείου:

 • έντυπο ασπρόμαυρο, μεγέθους Α4 με σπιράλ, αναλυτικές παρουσιάσεις

Περιλαμβάνει 340+ φορείς σε 440+ σελίδες. Διατίθεται σε γονείς παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, επαγγελματίες, εταιρείες και οργανισμούς, εφόσον κάνετε μια μικρή δωρεά ...εννοείται σε είδος (π.χ. γραμματόσημα). Δείτε πληροφορίες για τη δωρεά σας στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/ananeosi. Ζητήστε το έντυπο αντίγραφο του Οδηγού, στέλνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση με ταχυδρομικό κωδικό) από την ιστοσελίδα www.noesi.gr/contact. 

3. Σε ηλεκτρονική έκδοση PDF Pocket (συνοπτική):

 • έγχρωμο, μεγέθους 500ΚΒ, με συνοπτικές παρουσιάσεις και link online στο www.noesi.gr για αναλυτικές παρουσιάσεις.

Συμβατή με Η/Υ, Tablet, Smartphone. Περιλαμβάνει 340+ φορείς σε 50+ σελίδες. Διατίθεται δωρεάν σε όλους [μπορείτε να συνεισφέρετε].

4. Σε έντυπη έκδοση Pocket (συνοπτική):

 • έντυπο ασπρόμαυρο, μεγέθους Α4 με καρφιτσάκι, συνοπτικές παρουσιάσεις (3-7 γραμμές)
 • links σε ιστοσελίδες μας για αναλυτική παρουσίαση και στοιχεία επικοινωνίας

Περιλαμβάνει 340+ φορείς σε 50+ σελίδες. Δωρεάν αποστολή μέσω ΕΛΤΑ. Διατίθεται δωρεάν σε όλους [μπορείτε να συνεισφέρετε].


Για να παραγγείλετε κάποια έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών, στείλτε E-mail από τη σελίδα www.noesi.gr/contact το μήνυμά σας, αναφέροντας τον σκοπό για τον οποίο θα τον χρησιμοποιήσετε καθώς και ποια έκδοση σας εξυπηρετεί (πλήρης ή συνοπτική, έντυπη ή ηλεκτρονική).

 Δείτε πώς μπορείτε να καταχωρήσετε έναν φορέα στον Οδηγό Υπηρεσιών


Ο Οδηγός υπηρεσιών PDF είναι εργαλείο!

 • Εξώφυλλο του Οδηγού υπηρεσιών σε ειδική εκπαίδευση, υγεία, πρόνοια του NOESI.gr.Επαγγελματίες που χρειάζονται να γνωρίζουν τα δημόσια και ιδιωτικά πλαίσια στην περιοχή τους, ανάλογα με την ηλικία, την ομάδα πληθυσμού, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αναλυτικά!

 • Γονείς που αναζητούν σχολεία, Κέντρα, Συλλόγους με προγράμματα θεραπειών, δημιουργικής απασχόλησης, ελεύθερου χρόνου, ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του παιδιού τους.

 • Φοιτητές ή εθελοντές που αναζητούν χώρους εργασίας ή πρακτικής άσκησης και χρειάζονται μία πλήρη εικόνα για τις διαθέσιμες επιλογές και στοιχεία επικοινωνίας για να οργανώσουν τις επαφές τους.

 • Εκπαιδευτικούς φορείς που αναζητούν φορείς για συνεργασία και ανάπτυξη προγραμμάτων.

 • Ιδιωτικές εταιρείες με προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Φιλανθρωπικά Ιδρύματα που αναζητούν προτάσεις για χορηγίες ή χρηματοδότηση καινοτόμων δράσεων.

Ο Οδηγός υπηρεσιών διατίθεται εμπλουτισμένος με κωδικούς για εύκολη αναζήτηση υπηρεσιών, ταξινόμηση ανά περιφέρεια Ελλάδας για αναζήτηση με βάση την τοποθεσία. Η έκδοση pocket ταιριάζει σε όσους θέλουν τα έχουν μία συνοπτική εικόνα, με πλήρη στοιχεία για να αναζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες για κάθε φορέα μέσω internet. Στις αναλυτικές εκδόσεις αφιερώνουμε μία σελίδα με ό,τι γνωρίζουμε για κάθε φορέα και αξιοποιούμε πληθώρα παραπομπών σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως, επίσης, σε ειδικώς αναγνωρισμένα φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους γονέων ή ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€, 10€ από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr -- Μιστράλ 4 -- Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Μάθετε περισσότερα! Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi διαβάστε αναλυτικά για τους σκοπούς που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;