Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο 2ο Τουρνουά Bowling Ατόμων με ΔΑΦ

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, το Κέντρο Ημέρας "Στην Αυλή του Κόσμου" και το Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με Δ.Α.Φ.  "Ηλίανθος", του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, πραγματοποίησαν για 2η συνεχόμενη χρονιά το «Τουρνουά Bowling Δυτικής Αττικής για άτομα με Δ.Α.Φ.», την Παρασκευή 3η Απριλίου 2015.

Στο «Royal Bowling», στο Περιστέρι, έλαβε χώρα το «2o Τουρνουά Bowling Δυτικής Αττικής για άτομα με Δ.Α.Φ.»..

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς συμμετείχαν περισσότερα από 90 άτομα με Δ.Α.Φ. από 10 φορείς ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής της Αττικής. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επιπλέον περί τα 150 άτομα, θεραπευτές, εκπαιδευτές και οι οικογένειες των ατόμων με Δ.Α.Φ.

Το τουρνουά έλαβε χώρα στο «Royal Bowling» στην οδό Τεύθιδος 7, στο Περιστέρι. Οι συμμετέχοντες έπαιξαν, διασκέδασαν, έκαναν γνωριμίες και στο τέλος κέρδισαν αναμνηστικά μετάλλια για την αξιόλογη προσπάθειά τους.

Με τη λήξη του «2ου Τουρνουά Bowling Δυτικής Αττικής για άτομα με ΔΑΦ» το Δ.Σ. του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου θα ήθελε πολύ να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, Κωνσταντίνο Φούντα, καθώς και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά αυτή που με την πολύτιμη συνδρομή τους βοήθησαν στην επιτυχή έκβασή της.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί το «Royal Bowling», τις εταιρείες «Papadopoulos flags», «Σκλαβενίτης και Σία Ο.Ε.», «Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας» «Φούρνος Βενέτη» κατάστημα Περιστερίου, «ΙΟΝ Α.Ε Βιομηχανίας & Εμπορίας Κακάο και Σοκολάτας», το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αθηνών του Ερυθρού Σταυρού, τους μαθητές Γ’ γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Περιστερίου και τον κ. Ανδρέα Κούρτη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης, στο αθλητικό site sports8.gr και σε όσους συντέλεσαν στην προβολή αυτής, newsrebel.gr, sport-fm.gr και στην κα Λένα Παπαϊωάννου. 

 
_DSC0781_DSC0917_DSC0824_DSC0816
 

_DSC0812_DSC0779_DSC0854_DSC0865

 

_DSC0885_DSC0761_DSC0888_DSC0791

Φωτογραφικό υλικό:


Ο Οδηγός υπηρεσιών Προνόησε παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr στη σελίδα: www.noesi.gr/pronoise/kpechios.

Ο Οδηγός διατίθεται διατίθεται δωρεάν.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.