Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο "Συμβαδίζω" αναζητά συνεργασία με Ψυχολόγο

Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο "Συμβαδίζω" αναζητά συνεργασία με ψυχολόγο και λογοθεραπευτή με εκπαίδευση στις Κοινωνικές Ιστορίες και το TEACCH και επαγγελματική εμπειρία με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού. Αποστολή βιογραφικού στο E-mail: info@simvadizo.gr.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Κέντρο "ΣΥΜΒΑΔΙΖΩ" στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/simvadizo
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.