Θέση Εργοθεραπευτή στο ΕΝΑΥΣΜΑ

Εικόνα ΕΝΑΥΣΜΑ

Ζητείται Εργοθεραπευτής /-τρια με εμπειρία από το Κέντρο Ειδικής Αγωγής "ΕΝΑΥΣΜΑ" στο νέο Ψυχικό για πενθήμερη απασχόληση από 13:00 - 20:00.

Βιογραφικά στο E-mai: info@enavsma.gr

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ΕΝΑΥΣΜΑ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελ. noesi.gr/pronoise/enavsma

Σχόλια

Θέση Εργοθεραπευτή/τριας

Εικόνα ΕΝΑΥΣΜΑ

Ζητείται Εργοθεραπευτής/τρια απο τον Σεπτεμβριο , με εμπειρία και γνώσεις αισθητηριακής ολοκλήρωσης, απο κέντρο Ειδικής Αγωγής στο νέο Ψυχικό.Δυνατότητα ασφάλισης στο ΙΚΑ .

Βιογραφικά στο info@enavsma.gr

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.