Εικόνα Ελευθερία Κιλβού

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να δείτε πληροφορίες για τα μέλη του NOESI.gr Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μέλος:

3 έτη 5 μήνες

Εάν αναζητάτε την επόμενη θέση εργασίας σας, με την υπηρεσία ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ On the Cloud των συνεργατικών ομάδων έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα για όλες τις προκηρύξεις για έναν χρόνο με 36,50€ ώστε να έχετε επαφή με την αγορά εργασίας. Δείτε noesi.gr/coworking.

Εάν εργάζεστε ιδιωτικά, την περίοδο που αναζητάτε ενεργά αγγελίες, ενεργοποιήστε τη μηνιαία συνδρομή με 25€ για πρόσβαση στις ΑΓΓΕΛΙΕΣ ιδιωτών, που διακινούμε εσωτερικά με στοιχεία επικοινωνίας για διαπιστευμένα μέλη του καταλόγου επαγγελματιών. Δείτε noesi.gr/pro.

Ακολουθούν

Το μέλος αυτό δεν το ακολουθούν άλλα μέλη.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.