Εικόνα ΧrisaAA

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να δείτε πληροφορίες για τα μέλη του NOESI.gr Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μέλος:

2 μήνες 1 εβδ

Προεγγραφές για τον Κύκλο "Π" της παράλληλης στήριξης (2017-2018)

Εικόνα NOESI.gr
Κύκλος “Π” — Ο Κύκλος για την παράλληλη στήριξη στο www.noesi.gr
Σάβ, 30/09/2017 - 08:00

Άνοιξαν οι θέσεις για δήλωση ενδιαφέροντος – προεγγραφές στο πρόγραμμα "Κύκλος Παράλληλης Στήριξης" για το σχολικό έτος 2017-2018. Ο Κύκλος "Π" πλαισιώνει τις θέσεις παράλληλης στήριξης, ώστε να αποτελέσουν ένα πεδίο συνεχιζόμενης κατάρτισης των επαγγελματιών, οι οποίοι θα σχεδιάζουν, εφαρμόσουν και εκπονήσουν συνολικά ένα εξατομικευμένο πλάνο εκπαιδευτικής παρέμβασης για τους μαθητές που υποστηρίζουν ιδιωτικά ως συνοδοί παράλληλης στήριξης.

Αν έχετε μπει στον λογ/σμό σας στο www.noesi.gr πατήστε στο πράσινο πλήκτρο "Θα πάω" στην κορυφή αυτής της ανακοίνωσης — για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νεότερα σε αυτή την ανακοίνωση. Για να εξασφαλίσετε τα προνόμια της πρώιμης εγγραφής (early bird), συμπληρώστε τη φόρμα προεγγραφής αφού διαβάσετε όλη την ανακοίνωση (πατήστε στον τίτλο για να διαβάσετε την ανακοίνωση).

Ειδοποιήσεις

Ακολουθούν

Το μέλος αυτό δεν το ακολουθούν άλλα μέλη.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ — ΝΕΟ! ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ on the Cloud σε χάρτες σε πανελλαδική κλίμακα!

Με ετήσια συνδρομή 36,50 ευρώ. Μάθετε περισσότερα Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ noesi.gr/coworking

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές". Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν σε ηλεκτρονική έκδοση ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;