Φυσιοθεραπειες με το ΙΚΑ!

Εικόνα ελπίδα
Καλησπέρα σε όλους σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις φυσιοθεραπειες της μικρής μου Ελένης.Είναι πλέον 26 μηνών με 80% εκτιμούμενη για την ηλικία της αναπηρία.Για το κινητικό κομμάτι, θα πρέπει να κάνουμε φυσιοθεραπείες. Κρατάω στα χέρια μου, βεβαίωση από παιδονευρολόγο για φυσιοθεραπεία των άνω και κάτω άκρων αναλυτικά όπως συμβουλεύτηκα και προηγούμενη συζήτηση σας στο forum.Αλλά δεν μου τα γράφει ο γιατρός του Ικα, μου είπε ότι μπορεί να μου γράψει μόνο για δύο μέλη. Αληθεύει; Κάπου διάβασα ότι οι εκ γενετής με ποσοστό πάνω από 67% δικαιούνται επί 4 για για τα τέσσερα μέλη.

Φωνή συνείδησης καμιά;

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Στον πηγαιμο για την Ιθακη ο πολυμηχανος Οδυσσεας συναντησε πολλα εμποδια, αγωνιστηκε, επεσε σε λουμπες αλλα τελικα τα καταφερε. Υπηρχαν και καποιοι συντροφοι αλλοι πιστοι και αλλοι οχι που ομως στην πορεια εξαφανιστηκαν.

Δικαιώματα των ατόμων με αυτισμό

Εικόνα stella_xania
Τα άτομα με αυτισμό πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα και προνόμια με αυτά που απολαμβάνουν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες. Δικαιώματα κατάλ¬ληλα και ευεργετικά για τα αυτιστικά άτομα. Αυτά τα δικαιώματα πρέπει να επιβληθούν και να προστατευθούν από κατάλληλη νομοθεσία σε κάθε χώρα.

Εμπειρίες γονέων από τη χρήση της μεθόδου Makaton

Εικόνα stella_xania
Τρεις γονείς έχουν το λόγο. Δοκίμασαν να εισάγουν το σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας Makaton στην εκπαίδευση των παιδιών τους και καταγράφουν τις εμπειρίες τους.

Θεραπευτική Ιππασία

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η Θεραπευτική Ιππασία αποτελεί μια εναλλακτική, ολιστική, θεραπευτική προσέγγιση για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σας ευχαριστούμε όλους

Εικόνα ninikos
Καλησπέρα σε όλους, και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή τη μεγάλη και ειδική οικογένεια του NOESI. Όλοι, όσοι συνειδητά έχουμε επιλέξει να συμπαρασταθούμε στα παιδιά μας, είναι αναπόφευκτο να γίνουμε, να καταλήξουμε ειδικοί. Λόγω του ότι εγώ και η μαμά του Ευθύμη είμαστε γιατροί, θέλω να πώ σε όλους πως στη δουλειά μας ένα και ένα δέν κάνει ποτέ δύο. Μα ποτέ. Πόσο μάλλον και στις ψυχιατρικές, ψυχολογικές και νευροβιολογικές επιστήμες.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.