Σας ευχαριστούμε όλους

Εικόνα ninikos
Καλησπέρα σε όλους, και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή τη μεγάλη και ειδική οικογένεια του NOESI. Όλοι, όσοι συνειδητά έχουμε επιλέξει να συμπαρασταθούμε στα παιδιά μας, είναι αναπόφευκτο να γίνουμε, να καταλήξουμε ειδικοί. Λόγω του ότι εγώ και η μαμά του Ευθύμη είμαστε γιατροί, θέλω να πώ σε όλους πως στη δουλειά μας ένα και ένα δέν κάνει ποτέ δύο. Μα ποτέ. Πόσο μάλλον και στις ψυχιατρικές, ψυχολογικές και νευροβιολογικές επιστήμες. Πιστεύω πως δέν υπάρχει κανένα ιερό βιβλίο ή μέθοδος που να διδάσκει πώς θα βελτιώνουμε τα παιδιά μας, γιαυτό ακόμη και οι αντίθετες απόψεις, θέτουν νέα ερωτήματα, ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ με το συνεχή προβληματισμό. Σήμερα πήγαμε στον Παιδοψυχίατρο για το δεύτερο ραντεβού του, και από εκεί που ήταν θηρίο ( ας πούμε ) γιατί μάλλον δέν ήξερε πότε θα μπεί, πότε θα τελειώσουμε, μπήκε μέσα μόνος του μισή ολόκληρη ώρα και τα είπανε με το γιατρό.Ήταν ήρεμος και συνέχισε όλη την ημέρα ήρεμος, και καλά. Όσο περνά ο καιρός νοιώθω πως όλο και περισσότερα πράγματα πρέπει να του διδάσκουμε σημασιολογικά περισσότερο, σάν να έχει έρθει από άλλο πλανήτη, πραγματικά, και βλέπω βέβαια το αγόρι μας πως πράγματι το παλεύει γερά, να μάθει, να καταλάβει. Και πάλι ευχαριστούμε όλη τη κοινότητα του NOESI,εδώ είμαστε όλοι για να προσφέρουμε στον προβληματισμό και το εννοώ, όλοι είμαστε χρήσιμοι για τις ιδέες μας.

Σχόλια

Αγαπητοί μαμά και μπαμπά του Ευθύμη

Εικόνα Ιωάννα
Ααγαπητοι μαμα κ μπαμπα του Ευθυμη, καταρχην καλως ηρθατε.Να χαιρεστε το παλικαρακι σας...εχετε απολυτο δικιο...στην ιατρικη ετσι ειναι...μακαρι οι γιατροι να ηταν θεοι αν κ μερικες φορες γινονται μικροι θεοι με την προσπαθεια τους κ οταν καταφερνουν αυτο το ποσοστο επιτυχιας που υπαρχει για βελτιωση, στον μεγιστο βαθμο του!το κακο με τον ιατρικο χωρο ειναι οτι πολλοι το βλεπουν μονο ως οικονομικη αποκατασταση κ στο βωμο του χρηματος πολλες φορες δεν υπολογιζουν τον ανθρωπινο πονο τις ανθρωπινες ψυχες ...δεν θελω να τους βαλω ολους στο ιδιο καζανι ουτε κ να προσβαλω το επαγγελμα-λειτουργημα του γιατρου...αλλα πιστευω πως ολοι μας εδω μεσα ειχαμε μια κακη εμπειρια αντιμετωπισης απο τον ιατρικο κοσμο με τον ενα η τον αλλο τροπο!!αυτο ειναι μια σκληρη αληθεια που αμαυρωνει τον χωρο ( οπως βεβαια κ αλλους επαγγελματικους χωρους)!! τελος η παρενθεση. ειναι πολυ σημαντικο που 2 επιστημονες -εσεις οι γονεις του Ευθυμη - αποδεχονατι κ σεβονται αυτον εδω τον ιστοτοπο που πραγματικα προσφερει στηριξη με καθε δυνατο τροπο σε ολους οσους το εχουν αναγκη...η ζωη μας ειναι αυτη απο δω κ εμπρος , οπως και η δικη σας ζωη κ η ζωη τοσων αλλων γονιων που αφου περασαν την περιοδο ‘‘πενθους‘‘ συνεχιζουν τον ανηφορικο δρομο τους! αλλωστε η ζωη μαλλον ανηφορες εχει με τον εναν η τον αλλο τροπο...με η χωρις ιδιαιτεροτητες αφου δυνητικα σε ολους μας μπορει να συμβει κατι! Να εχουμε την υγειά μας να μπορουμε να στηριζουμε τα παιδια μας!καλως ηρθατε λοιπον κ παλι κ ευχομαι τα καλυτερα απο δω κ εμπρος για τον μικρο σας! με εκτιμηση dany d
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.