ΠΡΟΝΌΗΣΕ ® Το χρονικό της δημοσίευσης του Τεύχους 2

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ
Ο Οδηγός απαρτίζεται πλέον από 204 σελίδες. Διακινείται ελεύθερα και διατίθεται από σήμερα δωρεάν ως αρχείο τύπου PDF από τη σελίδα noesi.gr/pronoise.

Ημερομηνία 31-12-2006 και ώρα 00:19 - 00:22

Εικόνα Ιωάννα
...σαν σημερα... ακριβως... εφερα στην ζωη 2 κοριτσακια... περασαν 4 χρονια... ειμαι πολυ συγκινημενη... και πως να μην ειμαι... ηταν 2 μικρες 1500 γραμμαρια η μια τους... και τωρα ειναι 2 κοπελαρες που πριν απο μια ωρα που πηγαμε μαζι για υπνο μου ειαν ΜΑΜΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ!!!!

Αυτισμός και ειδική συμπεριφορά

Εικόνα Κέλλυ
Καλησπερα σας. Το αγορακι μου ειναι 4,5 χρονων. Η διαγνωση απο την αναπτυξιολογο ειναι διαχυτη αναπτυξιακη διαταραχη αυτιστικου φασματος. Υπαρχει καθυστερηση στο λογο αλλα δεν ειναι αυτο που με απασχολει για τωρα τουλαχιστον. Ο μικρος ολη την ωρα βγαζει δυνατες κραυγες(ουρλιαχτα) του αρεσει να γλυφει αντικειμενα οπως τα παιχνιδια του, κουτια, χαρτια κ.α.

Σχετικα με τον Κο Κοκοτα προς ανωνυμο

Εικόνα Sarra
Σχετκα με τον Κο Κοκοτα θα μπορουσατε να μου δωσετε καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας μαζι του γιατι ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω στοιχεια επαφης.Εχει ιδιωτικο ιατρειο η δεχεται σε καποιο νοσοκομειο ?

Θεματα αυτοεξυπηρέτησης

Εικόνα dimitra3
Σας παρακαλω εχουμε αλλαξει τρια κεντρα για να μαθει ο ηλιας να μιλαει αφηνωντας πισω τα θεματα της τουαλετας. Ο ηλιας ειναι τεσσαρων χρονων στο φασμα του αυτισμου .η επικοινωνια του ειναι ηχολαλικη αλλα δεν καταλαβαινει οταν θελει τουαλετα και οταν ειναι βρεγμενος δεν τον ενοχλει καθολου. Μενουμε πειραια.ψαχνω ανθρωπο ειδικο να ερθει να με βοηθησει. Λετε να μην μαθει ποτε;

Ψάχνοντας για οπτομέτρη

Εικόνα Sarra
Καλησπερα σε ολους. Ξεκινησαμε να ψαχνουμε για εναν οπτομετρη μηπως μπορει να βοηθησει τον μικρο Θωμα μας στη διαχειρηση της ελλειπης ορασης του. Μου ειπαν για τον Κο Κοκοτα. Εαν καποιος μπορει απο την εμπειρια του να μου προτεινει καποιον θα με βοηθουσε πολυ.

Σεμινάριο με Φροντιστηριακή Κατεύθυνση στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

O Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας και το ΚΕΚ ΠΥΞΙΔΑ – Κέντρο Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων και Επαγγελματικής Κατάρτισης διοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο με Φροντιστηριακή Κατεύθυνση στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση.

Η αιτηση σας απορριφθηκε...

Εικόνα Grace Under Pressure
Ναι λοιπον, μετα απο μηνες σιωπης αλλα και διαβεβαιωσης απο το Α' Γραφειο Πρωτοβαθμιας σημερα πηρα ΕΓΩ τηλεφωνο και εφτασα μεχρι το Υπουργειο για να μου πουν οτι η αιτηση μας για παραλληλη στηριξη για

Αναβαθμίσεις στο Τεύχος 2 του Οδηγού "ΠΡΟΝΟΗΣΕ"

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ
Το επόμενο Τεύχος 2 κυκλοφορεί στο τέλος του Δεκεμβρίου 2010. Παραθέτουμε συνοπτικά μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το ερχόμενο Τεύχος του Οδηγού "ΠΡΟΝΟΗΣΕ".

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.