Αγάπα με όπως είμαι

Εικόνα ligeri
Αφιερωμένο στα παιδιά με αγάπη και σεβασμό σε όλους εμάς τους γονείς. Είχες φυτέψει μια πορτοκαλιά. Κάθε πρωί την άγγιζες τρυφερά πριν προλάβει ο ήλιος να την χαϊδέψει και της ψιθύριζες γλυκά. «Είμαι γιομάτη αγάπη . Λαχταρώ να την μοιραστώ μαζί σου.» Καρτερούσες με ανυπομονησία ν' ανθίσει ,να μοσχοβολήσει το περβόλι σου να μεθύσει η ψυχή σου από την ευωδιά της. Η Άνοιξη δεν άργησε ναρθεί κι ήταν για σένα λες και ανοίξανε οι ουρανοί. Και το δεντρί σου μεγάλωνε ώσπου ήλθε η ώρα να καρπίσει .... Τότε σου φανέρωσε ότι δεν ήταν η πορτοκαλιά που ονειρεύτηκες ... αλλά ένα δεντρί προορισμένο για πικρολέμονους καρπούς. Το σύμπαν συν- αποφάσισε με την δύναμη που το κρατάει σε ισορροπία (Θεό), να συμπληρώσει την ομορφιά του με μιαν ακόμη ν ε ρ α τ ζ ι ά ..... Την πότισες με δάκρυα, άδειασες στις ρίζες της όσο λίπασμα είχε η καρδιά σου..... και Εκείνη ως αντίδωρο ανθίζει και μυρο-βολεί για σένα όλο το χρόνο .... Σαν μένετε οι δυο σας , συνωμοτείτε μέσα από θεϊκούς μυστικούς διαλόγους, όπως: Εκείνη ,(μέσα από ένα βλέμμα ) -------«Αγάπα με γι αυτό που είμαι» εσύ μέσα από την σιωπή σου: ----- «Σε αγαπώ, όχι μόνο για αυτό που είσαι αλλά για αυτό που είμαι εγώ, όταν είμαι κοντά σου» Είχες φυτέψει μια πορτοκαλιά. Κάθε πρωί την άγγιζες τρυφερά πριν προλάβει ο ήλιος να την χαϊδέψει και της ψιθύριζες γλυκά. «Είμαι γιομάτη αγάπη . Λαχταρώ να την μοιραστώ μαζί σου.» Καρτερούσες με ανυπομονησία ν' ανθίσει ,να μοσχοβολήσει το περβόλι σου να μεθύσει η ψυχή σου από την ευωδιά της. Η Άνοιξη δεν άργησε ναρθεί κι ήταν για σένα λες και ανοίξανε οι ουρανοί. Και το δεντρί σου μεγάλωνε ώσπου ήλθε η ώρα να καρπίσει .... Τότε σου φανέρωσε ότι δεν ήταν η πορτοκαλιά που ονειρεύτηκες ... αλλά ένα δεντρί προορισμένο για πικρολέμονους καρπούς. Το σύμπαν συν- αποφάσισε με την δύναμη που το κρατάει σε ισορροπία (Θεό), να συμπληρώσει την ομορφιά του με μιαν ακόμη ν ε ρ α τ ζ ι ά ..... Την πότισες με δάκρυα, άδειασες στις ρίζες της όσο λίπασμα είχε η καρδιά σου..... και Εκείνη ως αντίδωρο ανθίζει και μυρο-βολεί για σένα όλο το χρόνο .... Σαν μένετε οι δυο σας , συνωμοτείτε μέσα από θεϊκούς μυστικούς διαλόγους, όπως: Εκείνη ,(μέσα από ένα βλέμμα ) -----«Αγάπα με γι αυτό που είμαι» εσύ μέσα από την σιωπή σου: ----- «Σε αγαπώ, όχι μόνο για αυτό που είσαι αλλά για αυτό που είμαι εγώ, όταν είμαι κοντά σου» http://lygeri.pblogs.gr/2010/12/agapa-me-gi-ayto-poy-eimai.html

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.