Γεμάτη λίλιο (ήλιο) και ατέρια (αστέρια)

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Να 'ναι η χρονιά που έρχεται και η ζωή σας, γεμάτη... να ξεχυλίζει! Από αγάπη, υγεία, χαμόγελα... Να 'στε όλοι καλά συνταξιδιώτες μου, και δύναμη και ψυχή δεν εύχομαι...γιατί απ'αυτά ουουυ έχουμε,ε ; Στο ταξίδι μας!!! Με όλη μου την αγάπη και εκτίμηση, για έναν-έναν ξεχωριστά και γλυκά φιλιά στα παιδάκια, για ένα-ένα, με πολύ-πολύ σφιχτή αγκαλιά.

Βοήθεια

Εικόνα ταχτα
Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια απο οποιον γνωριζει καποιον ειδικο να μπορεσω να του μιλησω για τις ανησηχιες μου. Οσο και αν θελω να προχωρησω μπροστα, νιωθω ακομα θυμωμενη και με ενα γιατι στη σκεψη μου. Ειναιολη μου η ζωη, η ανασα μου, ειναι τα παντα...

Οικονομική κρίση

Εικόνα giotasf
Η οικονομική κρίση φαίνεται πως επηρεάζει πολύ και την κρίση των ειδικών στα δημόσια κέντρα αξιολόγησης (βλέπε ιατροπαιδαγωγικα κέντρα)...παιδί 3 ετών με καλή αντίληψη και καθόλου εκφραστικό λόγο τη μια στιγμη χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού εξειδικευμένου σε τέτοια "περιστατικά" στη θεσσαλονικη και οταν ο γονιός ενημερώνει πως θα προτιμήσει λόγω απόστασης να απευθυνθεί σε κέντρο της επαρχίας η απάντηση των ειδικών είναι πως δεν χρειάζεται λογοθεραπεια και "χαριστικά" εγκρίνουν συνεδρίες για ενα εξάμηνο... ΑΛΙΜΟΝΟ σε όλους μας θεραπευτές και γονείς!!!!

Θα προσπαθήσω να του προσφέρω την καλύτερη ζωή, που θα μπορούσε να έχει, έχει πάντα στο μυαλό του ο 8χρονος Κόνερ

Εικόνα Λένα Γκαντιά
"Όταν αρχίζει ο αγώνας, σκέφτομαι τον τερματισμό. Δε φοβάμαι ούτε για μία στιγμή. Απλώς είμαι περήφανος που τρέχω μαζί του. Όταν τον βλέπω να γελά και να χαμογελά, σημαίνει πως περνά καλά...". Το Iron Kid διεξήχθη στις 11/9/11. Τερμάτισαν τελευταίοι. Στον αγώνα. Και πρώτοι στη ζωή... http://ow.ly/8bn1i Αγάπη!!! Συγκίνηση!!! Δύναμη!!! Ψυχή!!!

Απαγοητευμένη ακόμα

Εικόνα ταχτα
Εχουν περασει 17 μηνες απο τα ξαφνικα νεα που αλαξαν τη ζωη μας και νιωθω τοσο απογοητευμενη με ολους γυρω μου. Το παιδι μου μου ειπαν μετα απο μια τελεια εγκυμωσυνη οτι εχει συνδρομο νταουν, ουτε οι γιατροι δεν το πιστευαν αλλα προσπαθησαμε να το αντιμετωπισουμε γρηγορα γιατι υπηρχαν κι αλλα παιδια στην οικογενεια και επρεπε να φανουμε δυνατοι.

Σας ευχαριστω

Εικόνα vaso1
...για την συμπαρασταση σας στον πονο μου. Οντως, δεν πεθαινει κανεις αν τον σκεφτεσαι, αν μιλας για κεινον.Σας ευχομαι οτι καλυτερο για τον καινουργιο χρονο, με υγεια πανω απ' ολα φιλοι μου.

Αυριο....

Εικόνα ligeri
Αγαπημένε αξέχαστε συνοδοιπόρε στον ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ Είναι η πέμπτη χρονιά που θέλω να σου ευχηθώ «Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένος για Σένα ο καινούριος Χρόνος» Φέτος δεν θα το κάνω. Δε θα μοιρολατρήσω .. Θα σου σφίξω μοναχά το χέρι ,να πάρω από την δύναμή σου για να σηκώσω το βάρος των ημερών που μου αναλογεί .

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.