Αυριο....

Εικόνα ligeri
Αγαπημένε αξέχαστε συνοδοιπόρε στον ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ Είναι η πέμπτη χρονιά που θέλω να σου ευχηθώ «Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένος για Σένα ο καινούριος Χρόνος» Φέτος δεν θα το κάνω. Δε θα μοιρολατρήσω .. Θα σου σφίξω μοναχά το χέρι ,να πάρω από την δύναμή σου για να σηκώσω το βάρος των ημερών που μου αναλογεί . Να αντέξω να συνεχίσω να επιμείνω, να ελπίζω, να πιστεύω , ν' αντιστέκομαι στο σήμερα που σάρωσε το χτες και να μην επιτρέψω με τίποτα να διαγραφεί το αύριο από την ζωή μου. Δεν έχω τίποτα να σου προσφέρω σε αντάλλαγμα των όσων πήρα και θα πάρω από Εσένα ακόμα ... παρά μόνο αυτήν την Πίστη την ακλόνητη στο Αύριο. Όσο δυσοίωνο κι αν είναι αυτό το Αύριο. Αρκεί να είσαι ,να είμαστε όλοι εκεί όρθιοι . Να το ζήσουμε να το βασανίσουμε να το ξεπεράσουμε και να βγούμε μέσα απ' αυτό «σοφότεροι» «μεγαλύτεροι» «γενναιότεροι» «ομορφότεροι» ερωτευμένοι όσο ποτέ με την Ζωή που μας χάρισε ο Θεός. Σ' ευχαριστώ για τα πανάκριβα δώρα που μου χάρισες. «Την εκτίμησή , την αποδοχή ,τον σεβασμό κι ίσως --Εσύ ξαίρεις-- την Αγάπη σου .» Τάχω φυλαγμένα στην θυρίδα της καρδιάς μαζί με άλλα τιμαλφή .... την θύμισή σου ,ένα χαμόγελο, ένα παιχνίδι νοητικό, μια φλύαρη σιωπή .... αλλά και κείνο το θρόϊσμα που αφήνουν πίσω τους τα χελιδόνια όταν φεύγουν βιαστικά η φοβισμένα μη και τα προλάβει ο Χειμώνας. http://ligery.pblogs.gr/2011/12/ayrio.html

Σχόλια

Λυγερή

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
συνοδοιπόρος μαζί σου, κοιτάζω τα άστρα και εύχομαι να μην σταματάνε να μου δείχνουν τον προορισμό μου, να φέγγουν πάνω από την Ιθάκη μου και να φωτίζουν τον δρόμο μου και την καρδιά μου. Κοιτάζω τα άστρα και τα παρακαλάω να ρίχνουν φώς στο σκοτάδι,να ξορκίζουν τους φόβους μου και να ζεσταίνουν την ψυχή μου. Κοιτάζω τα άστρα και προσεύχομαι να συντροφεύουν την Μυρτώ μου στο ταξίδι της στην αιωνιότητα. Κοιτάζω τα άστρα και εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να μας βρούν όλους περισσότερο ενωμένους, πιστοί σύντροφοι ο κάθε ένας του δικού μας Οδυσσέα. Σε φιλώ
like11

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.