Τι μπορώ να κάνω για να μη σταματήσω τις θεραπείες;

Εικόνα Μαρία Π. Φάληρο

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, έκανα στον γιο μου Λογοθεραπείες αλλά λόγω των καθυστερήσεων των πληρωμών αδυνατώ να συνεχίσω. Τι θα μπορούσα να κάνω? Φέτος ήταν στο Τμήμα Ένταξης και του χρόνου στην τρίτη (Γ') ταξη θα είναι. Αν δεν φτιάξουν τα πράγματα με τον ΕΟΠΥΥ τι να κανω?

Τι γίνει επιτέλους με τις λογοθεραπείες; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κράτος!

Εικόνα Μαρία Π. Φάληρο

Τι γίνει επιτέλους με τις λογοθεραπείες; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κράτος! Έχω σταματήσει τις λογοθεραπείες για οικονομικό λόγο. Και τα Κέντρα δεν κάνουν υπομονή, παρόλο που ξέρουν το πρόβλημα. Όταν έλεγαν να πηγαίνουν εκείνοι τις αποδείξεις δεν τους άρεσε!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.