Τι μπορώ να κάνω για να μη σταματήσω τις θεραπείες;

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, έκανα στον γιο μου Λογοθεραπείες αλλά λόγω των καθυστερήσεων των πληρωμών αδυνατώ να συνεχίσω. Τι θα μπορούσα να κάνω? Φέτος ήταν στο Τμήμα Ένταξης και του χρόνου στην τρίτη (Γ') ταξη θα είναι. Αν δεν φτιάξουν τα πράγματα με τον ΕΟΠΥΥ τι να κανω?

Σχόλια

Συζήτηση με τους υπεύθυνους του Κέντρου

Εικόνα Ντίνα

Θα σε συμβούλευα να κάνεις μία κουβέντα με τους υπεύθυνους του Κέντρου με το οποίο συνεργάζεσαι. Η όλη κατάσταση είναι γνωστή και συνεπώς αφορά όλον τον κόσμο. Όπως έχω ξαναπεί, έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ένα Κέντρο στο οποίο πληρώνω τις συνεδρίες αφού καταβληθούν τα χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ. (Είχα φτάσει σε σημείο να χρωστάω 6 μήνες λόγω λάθους υπαλλήλου του ΙΚΑ και φυσικά οι άνθρωποι δεν είπαν τίποτα. Ευτυχώς που πριν 10 μέρες μου πλήρωσαν 4 μήνες μαζεμένους!). Δε νομίζω να έχουν θέμα, αν ζητήσεις κάποια διευκόλυνση... Σε τελική ανάλυση όλοι πλέον ζούμε κάπως έτσι...

Δε νομίζω να συνεργαστούν, μάλλον θα ψάξω για άλλο Κέντρο

Εικόνα Μαρία Π. Φάληρο

Σ' ευχαριστώ Ντίνα. Θα προσπαθήσω να δω. Αν και δε νομίζω να συνεργαστούν! Ξέρουν την κατάσταση. Αν δε τους έδινα έστω 100€ δεν έδιναν την αποδειξη. Τρεις φορές έχει γίνει αυτό. Μάλλον θα ψάξω για άλλο Κέντρο.

ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ έχουμε να πάρουμε από Σεπτέμβριο 2016

Εικόνα Ελ Χ

Θα μπορούσατε να μου πειτε απο ποιον ΕΟΠΥΥ σας βαλανε τα χρηματα, γιατι εμεις απο το ΙΚΑ ΠΑΓΚΡΑΤΊΟΥ εχουμε να παρουμε χρηματα απο Σεπτεμβριο του 2016;

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως, επίσης, σε ειδικώς αναγνωρισμένα φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους γονέων ή ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€, 10€ από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr -- Μιστράλ 4 -- Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Μάθετε περισσότερα! Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi διαβάστε αναλυτικά για τους σκοπούς που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;