Τι μπορώ να κάνω για να μη σταματήσω τις θεραπείες;

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, έκανα στον γιο μου Λογοθεραπείες αλλά λόγω των καθυστερήσεων των πληρωμών αδυνατώ να συνεχίσω. Τι θα μπορούσα να κάνω? Φέτος ήταν στο Τμήμα Ένταξης και του χρόνου στην τρίτη (Γ') ταξη θα είναι. Αν δεν φτιάξουν τα πράγματα με τον ΕΟΠΥΥ τι να κανω?

Σχόλια

Συζήτηση με τους υπεύθυνους του Κέντρου

Εικόνα Ντίνα

Θα σε συμβούλευα να κάνεις μία κουβέντα με τους υπεύθυνους του Κέντρου με το οποίο συνεργάζεσαι. Η όλη κατάσταση είναι γνωστή και συνεπώς αφορά όλον τον κόσμο. Όπως έχω ξαναπεί, έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ένα Κέντρο στο οποίο πληρώνω τις συνεδρίες αφού καταβληθούν τα χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ. (Είχα φτάσει σε σημείο να χρωστάω 6 μήνες λόγω λάθους υπαλλήλου του ΙΚΑ και φυσικά οι άνθρωποι δεν είπαν τίποτα. Ευτυχώς που πριν 10 μέρες μου πλήρωσαν 4 μήνες μαζεμένους!). Δε νομίζω να έχουν θέμα, αν ζητήσεις κάποια διευκόλυνση... Σε τελική ανάλυση όλοι πλέον ζούμε κάπως έτσι...

Δε νομίζω να συνεργαστούν, μάλλον θα ψάξω για άλλο Κέντρο

Εικόνα Μαρία Π. Φάληρο

Σ' ευχαριστώ Ντίνα. Θα προσπαθήσω να δω. Αν και δε νομίζω να συνεργαστούν! Ξέρουν την κατάσταση. Αν δε τους έδινα έστω 100€ δεν έδιναν την αποδειξη. Τρεις φορές έχει γίνει αυτό. Μάλλον θα ψάξω για άλλο Κέντρο.

ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ έχουμε να πάρουμε από Σεπτέμβριο 2016

Εικόνα Ελ Χ

Θα μπορούσατε να μου πειτε απο ποιον ΕΟΠΥΥ σας βαλανε τα χρηματα, γιατι εμεις απο το ΙΚΑ ΠΑΓΚΡΑΤΊΟΥ εχουμε να παρουμε χρηματα απο Σεπτεμβριο του 2016;

Στις Σέρρες τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα

Εικόνα Ντίνα

Ελ Χ κατοικώ στις Σέρρες και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα μεγάλα αστικά κέντρα. Τώρα που ομαλοποιήθηκε η κατάσταση είμαστε 2 μήνες πίσω (δηλαδή τον Αύγουστο θα πληρωθούμε για τον Ιούνιο).

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.