Τι μπορώ να κάνω για να μη σταματήσω τις θεραπείες;

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, έκανα στον γιο μου Λογοθεραπείες αλλά λόγω των καθυστερήσεων των πληρωμών αδυνατώ να συνεχίσω. Τι θα μπορούσα να κάνω? Φέτος ήταν στο Τμήμα Ένταξης και του χρόνου στην τρίτη (Γ') ταξη θα είναι. Αν δεν φτιάξουν τα πράγματα με τον ΕΟΠΥΥ τι να κανω?

Σχόλια

Συζήτηση με τους υπεύθυνους του Κέντρου

Εικόνα Ντίνα

Θα σε συμβούλευα να κάνεις μία κουβέντα με τους υπεύθυνους του Κέντρου με το οποίο συνεργάζεσαι. Η όλη κατάσταση είναι γνωστή και συνεπώς αφορά όλον τον κόσμο. Όπως έχω ξαναπεί, έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ένα Κέντρο στο οποίο πληρώνω τις συνεδρίες αφού καταβληθούν τα χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ. (Είχα φτάσει σε σημείο να χρωστάω 6 μήνες λόγω λάθους υπαλλήλου του ΙΚΑ και φυσικά οι άνθρωποι δεν είπαν τίποτα. Ευτυχώς που πριν 10 μέρες μου πλήρωσαν 4 μήνες μαζεμένους!). Δε νομίζω να έχουν θέμα, αν ζητήσεις κάποια διευκόλυνση... Σε τελική ανάλυση όλοι πλέον ζούμε κάπως έτσι...

Δε νομίζω να συνεργαστούν, μάλλον θα ψάξω για άλλο Κέντρο

Εικόνα Μαρία Π. Φάληρο

Σ' ευχαριστώ Ντίνα. Θα προσπαθήσω να δω. Αν και δε νομίζω να συνεργαστούν! Ξέρουν την κατάσταση. Αν δε τους έδινα έστω 100€ δεν έδιναν την αποδειξη. Τρεις φορές έχει γίνει αυτό. Μάλλον θα ψάξω για άλλο Κέντρο.

ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ έχουμε να πάρουμε από Σεπτέμβριο 2016

Εικόνα Ελ Χ

Θα μπορούσατε να μου πειτε απο ποιον ΕΟΠΥΥ σας βαλανε τα χρηματα, γιατι εμεις απο το ΙΚΑ ΠΑΓΚΡΑΤΊΟΥ εχουμε να παρουμε χρηματα απο Σεπτεμβριο του 2016;

Στις Σέρρες τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα

Εικόνα Ντίνα

Ελ Χ κατοικώ στις Σέρρες και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα μεγάλα αστικά κέντρα. Τώρα που ομαλοποιήθηκε η κατάσταση είμαστε 2 μήνες πίσω (δηλαδή τον Αύγουστο θα πληρωθούμε για τον Ιούνιο).

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 5€, 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.