Ο μικρούλης μου 7 ετών με ΔΕΠΥ και ΥΛΑ

Εικόνα Irinka Russkaia

Καλησπέρα! Ο μικρούλης μου είναι 7ετων. Εχει αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας με ΔΕΠΥ. Τι να σας πω;; Ότι παραλίγο να έχανα το μικρό μού από την αμέλεια γιατρού!!! Και συγκεκριμένη την ξέρουν πολύ, οποίοι​ έχουν πάει σε δημόσιο νοσοκομείο Έχει δώσει 36mg Concerta. Οταν πήγαμε να κάνουμε καρδιογράφημα, πάθαμε σόκ!!! Η καρδούλα του έδειξε αρρυθμία. Προσπαθω να επικοινωνήσω με γιατρό εδώ και μία εβδομάδα, άφαντη!!! Κανένας δεν έχει ευθύνη για τίποτα!!! Επειδή δεν παίρνει τίποτα, δεν της νοιάζει!!! Αν θα έχουμε πάει ιδιωτικά, θα έτρεχε να μας εξυπηρετήσει!!! Ντροπή!!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.