Έχω καταθέσει αποδείξεις στον ΕΟΠΥΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Εικόνα AnnaMaria Tsangaraki

Καλησπέρα. Έχω καταθέση τις αποδειξεις της λογοθεραπεύτριας του γιού μου στον ΕΟΠΥΥ της Αγιας Παρασκευής για τους μήνες, Ιανουάριο 2017, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Ακόμη τα χρήματα δεν έχουν κατατεθεί για να τα δώσω με την σειρά μου. Η κατάσταση είναι αρκετά πιεστική. Είναι τώρα 7 ολόκληροι μήνες ....Έχει άλλος να πληρωθεί απο τότε; γνωρίζετε κάτι; Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω ούτε το ελάχιστο στην ειδική θεραπεύτρια απο την τσέπη μου και έχω αγχωθεί πάρα πολύ !!!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.