Έχω ένα προωράκι με υπερτονία

Εικόνα Τζουλια Αφανασιεβα

Καλησπέρα έχω ένα προωράκι 26 εβδομάδων γεννήθηκε 940 γραμμάρια είχε μια αιμορραγία στο κεφάλι στην κοιλια και όταν γεννήθηκε μετά από μέρες απορροφήθηκε και άφησε μια κύστη απο όσο ξέρω το παιδί είναι τώρα 11 και διορθωμένη 8 έχουμε υπερτονία στα χέρια και πόδια τα χέρια εμένα τουλάχιστον μια χαρά μου φαίνονται. Πιάνει, τρώει φαγητό, εάν του το δώσω στο χέρι ΟΚ του πέφτουν πράγματα πού και πού αλλα πιστεύω είναι φυσιολογικό. Τα πόδια όμως είναι πάρα πολύ σφιχτά δεν κάθεται με τίποτα μονος του τραβιέται πίσω λυγίζει γόνατα...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.