Άδεια πλανόδιου πωλητή με αναπηρία 90%

Εικόνα Στυλιανός Καριπίδης

Καλημέρα σας. Έπειτα από την διάγνωση της βιοψίας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για καρκίνο στον αριστερό πνεύμονα, αναχώρησα στην Γερμανία για την επέμβαση επειδή δεν είχα ασφαλιστική κάλυψη στο ΙΚΑ (είχε λήξει). Μετά την εγχείριση έχω στο γερμανικό κράτος αναπηρία 100% κάτι που έγινε αυτόματα από το νοσοκομείο, και 90% από το Ελληνικό κράτος έπειτα από αίτηση μου. Έχω προσπαθήσει να πάρω άδεια πλανόδιου πωλητή στην Θεσσαλονίκη στον δήμο Θερμαϊκού, χωρίς αποτέλεσμα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.