Θα βοηθήσει ο παιδικός σταθμός το παιδί με αυτισμό;

Εικόνα Eleni Elenitsa

Καλημερα σας. Ειμαι νεο μελος εδω και ο λογος που με εφερε στην παρεα σας ειναι ο μικρος μου γιος που διαγνωστηκε με στοιχεια αυτισμου. Δεν με βρηκε απροετοιμαστη, καθως λογω της δουλειας που εκανα πριν αποκτησουμε παιδια με τον αντρα μου ειχα ασχοληθει με παιδακια με αυτισμο και αναγνωρισα καποιες συμπεριφορες και οχι μονο. Ο γιος μου λοιπον σε ενα μηνα γινεται 3 ετων και την Δευτερα ξεκιναμε αρχικα εργοθεραπειες οπως μας προτεινε η παιδονευρολογος.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.