SOS! Ακύρωση απόφασης που αποκλείει τις Μαθησιακές Δυσκολίες από δαπάνες ΕΟΠΥΥ

Εικόνα γονείς παιδ. με δυσλεξία και μ.δ.
Νεότερη ενημέρωση 06/06/2012: Σας ενημερώνω ότι τελικώς η Ομοσπονδία συλλόγων παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες δε θα προχωρήσει σε αίτηση ακύρωσης της ΚΥΑ.Φ90380/5383/738. Δε συγκεντρώθηκαν οι απαραίτητες συμμετοχές. Ευχαριστούμε όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Χριστίνα Κοτρώνη Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός

OXI στην κατάργηση εξεταστικών κέντρων πανελληνίων εξετάσεων "φυσικώς αδυνάτων"

Εικόνα γονείς παιδ. με δυσλεξία και μ.δ.
Δυστυχώς, με λύπη μας, πληροφορούμαστε τις προθέσεις-σκέψεις του Υπουργείου σχετικά με την κατάργηση εξεταστικών κέντρων «φυσικώς αδυνάτων» για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2012 σε πολλές περιοχές της χώρας. Παρακαλούμε απαντήστε μας εγγράφως και άμεσα εάν μεθοδεύεται τέτοια ρύθμιση, σε ποιες περιοχές θα καταργηθούν εξεταστικά κέντρα και που θα εξεταστούν οι εν λόγω υποψήφιοι.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.