SOS! Ακύρωση απόφασης που αποκλείει τις Μαθησιακές Δυσκολίες από δαπάνες ΕΟΠΥΥ

Εικόνα γονείς παιδ. με δυσλεξία και μ.δ.
Νεότερη ενημέρωση 06/06/2012: Σας ενημερώνω ότι τελικώς η Ομοσπονδία συλλόγων παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες δε θα προχωρήσει σε αίτηση ακύρωσης της ΚΥΑ.Φ90380/5383/738. Δε συγκεντρώθηκαν οι απαραίτητες συμμετοχές. Ευχαριστούμε όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Χριστίνα Κοτρώνη Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός Αρχική ενημέρωση 03/06/2012 από Χριστίνα Κοτρώνη: Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες προτίθεται να υποβάλει αίτηση ακύρωσης της Κ.Υ.Α. Φ90380/5383/738 στην οποία δε συμπεριλαμβάνονται οι Μαθησιακές Δυσκολίες στις εγκεκριμένες δαπάνες που καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ. Το κόστος για μία τέτοια ενέργεια είναι εξαιρετικά υψηλό. Οι σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν ένα μόνο μέρος της. Όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να συμμετάσχει οικονομικά στην κίνηση αυτή με το ποσό των 50€, ας τηλεφωνήσει στο 6977663892 (Χριστίνα Κοτρώνη). Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των ενδιαφερομένων, τόσο χαμηλότερο θα είναι το ατομικό κόστος. Σε περίπτωση που δε συγκεντρωθούν τα χρήματα δε θα είναι δυνατή η υποβολή της αίτησης ακύρωσης. Υπογραμμίζω πόσο σημαντική είναι για το επαγγελματικό μέλλον όλων μας η επαναφορά των Μαθησιακών Δυσκολιών στη δικαιοδοσία του ΕΟΠΥΥ.

Σχόλια

Μπορείτε να με υπολογίσετε σε αυτήν την προσπάθεια

Εικόνα Κατερίνα Περικλέους
Μπορείτε να με υπολογίσετε σε αυτήν την προσπάθεια!! Τα παιδιά με ΜΔ και οι γονείς τους έχουν ανάγκη την υποστήριξη όλων μας!!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.