Υποτονικό μωρό

Εικόνα Α2020

Καλησπέρα σε όλους, σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό, συγχαρητήρια για την ενημέρωση και το κουράγιο που δίνετε σε όλους τους γονείς. Η μικρή μου είναι 15 μηνών, έχει υποτονία, δεν στηρίζει καλά το κεφάλι της, ούτε κορμό οπότε ούτε πατάει τα πόδια της. Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις, εκκρεμει ακόμα ο καρυότυπος, η μαγνητική έδειξε ασυμμετρια εγκεφαλου με γονιώδη παραμόρφωση της αριστεράς πλάγιας κοιλίας. Επίσης στις εξετάσεις που της έγιναν διαγνώστηκε και θρομβοφιλία και είναι σε αγωγή με ενέσεις ηπαρίνης.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.