Αφού δεν τα παίρνουν στο σχολείο, να πάμε τα παιδιά μας στο Υπουργείο;

Εικόνα Jackie
Εγώ και κάποιες άλλες μητέρες έχουμε αποφασίσει να παμε τα παιδια μας στο γραφείο του Υπουργού Δευτερα ή Τρίτη (θα ξέρουμε αύριο) για να τους κάνουμε φανερό το τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε με την δικιά τους καθυστέρηση κάθε χρόνο. Μπορειτε να δειτε τα δημοσιεύματα για το θέμα εδώ: http://www.facebook.com/groups/miteresmahimesstointernet Εαν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε - και εδώ θα μετρήσουνε ΠΟΛΥ οι αρηθμοί - στείλτε ενα E-mail στο: thejack@tellas.gr και θα σας ενημερώσω σχετικά με την μέρα / ώρα... Ελάτε! Θα έχει πολύ μεγάλη πλάκα να τους φέρουμε τα παιδιά μας όλα μάζι μέσα στο τακτοποιημένο κόσμο τους της αδιαφορίας! (ο: Ζακλίν Πόιτρας Μιχαλάκου (μαμά της γλυκιάς Μαϊούλας)

Σχόλια

Χρειάζεται πολλά, τον κόσμο για να αλλάξεις

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Χρειάζεται πολλά, τον κόσμο για να αλλάξεις. Οργή κι επιμονή. Γνώση και αγανάκτηση. Γρήγορη απόφαση, στόχαση βαθιά. Ψυχρή υπομονή, κι ατέλειωτη καρτερία. Κατανόηση της λεπτομέρειας και κατανόηση του συνόλου… Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε! - Μπρεχτ
like1

Τhanks for the encouragement

Εικόνα Jackie
Τhanks for the encouragement.. (o;
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.