Μια αρχή και δύσκολη πολύ

Εικόνα Allou

Κι εμείς εδώ... μετά απο αρκετό καιρό που διαβάζω ανελλιπώς ήρθα η ώρα να πω κι εγω (τον πόνο μου) λέμε τώρα. Ο γλυκός μας ο πρωτότοκος 3 χρ.και 4μην. έχει θεματάκια με τον λόγο του. Για καιρό έβλεπα οτι δεν μιλάει αλλά και δεν κάνει προσπάθειες, απομονώνεται λέγαμε και κυρίως λέγανε μικρός ειναι, θα τα πει όλα μαζί κλπ... Ξέρετε τα γνωστά, λοιπόν δεν τα ειπε όλα μαζί, ακόμα και τώρα προσπαθεί, έχει θέματα άρθρωσης, κάνει λογοθεραπεία εδω και 2,5 μήνες, μας μίλησαν για λεκτική δυσπραξία... απο οτι έχω διαβάσει μου ακούγεται αρκετά σοβαρό. Κάτι που δεν ξεπερνιέται, απλά βελτιώνεται.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.