Ερωτηματικά: Τι συμβαίνει πίσω από τη συμπεριφορά του παιδιού

Εικόνα angel
Θα ηθελα μια βοήθεια σε οποιον μπορει να με κατευθύνει... ειδικό ή εμπειρο γονέα. Η κόρη μου πάει πλέον στο νήπιο, μετά από την παρακολούθηση φυσικοθεραπειών, κινητικά είναι πλέον σχεδόν άριστη, με μικρά προβληματάκια στην ισορροπία. Συνεχίζουμε μόνο με εργοθεραπείες. Όμως στο σχολείο μας παρουσιάζουν ένα παιδί που ενώ καταλαβαίνει, κάποιες στιγμές φαίνεται να τα χάνει και να μπλοκάρει και να μην θυμάται τίποτα, κάποιες φορές δεν θυμάται που κάθετε ή τι έφαγε ή που πρέπει να πάει και τι να κάνει. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ παρατηρητική και έξυπνη θα έλεγα, αλλά δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω αυτό που συμβαίνει.

ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (μετα από αφαίρεση θηλώματος χοριοειδούς πλέγματος)

Εικόνα angel
Με τον όρο "Αγγελος" εννοω την κόρη μου που τώρα είναι 2 ετών. Όταν την πρωτοαντίκρισα ήμουν τόσο ευτυχισμένη που κρατούσα στα χέρια μου ένα "γερό μωρό" ήταν ότι ήθελα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.