Angelman Syndrome - Συνεδριο στη Αγγλια

Εικόνα Emma

Φέτος στο Loughborough στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο οργανωμένο από τον ASSERT (Angelman Syndrome Support and Education Trust) από τις 5 έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Περισσοτερες πληροφορειες μπορείτε να βρείτε στο www.angelmanuk.org.
 

Σχόλια

'Εμμα, εσύ είσαι;

Εικόνα Ελένη Κ
Είμαι η Ελένη, που πριν από χρόνια ήμουν υπεύθυνη ενός πρωινού πλαισίου, με 5 παιδιά, ένα από αυτά τα παιδιά νομίζω ήταν και ο γιος σου! Δεν λέω ονόματα, μήπως και προτιμάς κάποια ανωνυμία σου ή του παιδιού. Με θυμάσαι; Αν είσαι εσύ, απάντησέ μου (νομίζω υπάρχει και τρόπος να μιλήσουμε μόνο μεταξύ μας αν θέλεις). Από καιρό αναρωτιόμουν τί γίνατε τελικά, αν και ξέροντας πόσο το έψαχνες πάντα, είμαι σίγουρη ότι έχεις βρει ό,τι καλύτερο! Πολλά φιλιά, Ελένη
like0

Προς Ελενη Κ

Εικόνα Emma
Ναι εγω ειμαι:) Πρεπει να εισαι μελος να σε στειλω E-mail εδω, δεν σε βρηκα στα "κοινοτητα". Ο Δημητρης μεγαλωνει, ειναι 8 χρονον τωρα, ακομα ψαχνω για τα καλυτερα, αλλα ξερεις πως ειναι, λιγες επιλογες, ειδικα για τα παιδια που της δυσκολιες τους ειναι σοβαρα. Για γραψτε ως μελος, θα σε στειλω μια φωτογραφια, Ο Δημητρης ακομα ειναι "the most handsome kid in the world" :) Emma
like1

Χαίρομαι που σε βρήκα!

Εικόνα Ελένη Κ
Η αλήθεια είναι ότι είμαι νέο μέλος και μάλλον έχω μπερδέψει κάτι με την εγγραφή... Τον θυμάμαι τί όμορφος που ήταν και επίσης ότι είχε καλύτερη κατανόηση του λόγου από ό,τι έδειχνε. Σίγουρα είναι λίγες οι επιλογές, αλλά πιστεύω πως διάλεξες τα καλύτερα και πως ήσουν εξ' αρχής η καλύτερη θεραπεύτρια του παιδιού σου!! Φτιάχνετε ακόμη απίστευτες ζωγραφιές μαζί; Έχω κρατήσει μία πανέμορφη! Και οι φωτογραφίες σου, θυμάμαι, ήταν για έκθεση! Θα γραφτώ ξανά το συντομότερο, και θα περιμένω φωτογραφία οπωσδήποτε!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.