Ανοιχτή επιστολή στην Ελπίδα!

Εικόνα ligeri
Ελπίδα της κοινότητας που με τιμά να είμαι και γω μέλος, σε προσκαλώ δημόσια να καταθέτεις, κάθε μέρα εδώ, στην NOESI.gr ,την γειτονιά των αγγέλων, τον φωτισμένο λόγο σου! Αυτός ο ζωντανός χώρος δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλο του διαδικτύου. Είναι μια γωνιά αγιασμένη από την αγάπη που περισσεύει και γίνεται δύναμη που βοηθάει στην υπέρβαση του καθενός μας όπως και στην δική σου. Είναι ένα περιβόλι που χρειάζεται, κάθε μέρα να ποτίζεται με απόσταγμα ψυχής για να βλαστίζει την ελπίδα και το όραμα να ανθίζει!!! Η προίκα που σούδωσε ο Θεός, σου φτάνει να την μοιράσεις σε όλους εμάς και τα παιδιά μας, κοντά στα πέντε τα δικά σου. Την αγάπη μου σου στέλνω, Λυγερή

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.